De Bresser

Industrieel tentbedden reinigen en desinfecteren

Industrieel wassen en desinfecteren van tentbedden

De Bresser reinigt tentbedden voor verzorgingstehuizen. Deze tentbedden worden gebruikt voor patiënten welke gevaar lopen op valletsel. Deze tentbedden dienen worden gereinigd. De Bresser heeft gekozen om met Laundry Use industrieel te gaan wassen met een barrier wasmachine. 

Bezoek zelf de wasserij van de Bresser
Twee Industriële 18KG barrier wasmachines

Twee Industriële 18KG barrier wasmachines

Aangezien de tentbedden dienen te worden gereinigd om infecties te voorkomen, heeft De Bresser gekozen voor twee industriële barrier machines met een laadcapaciteit van 18KG. Een barrier wasmachine heeft een vulzijde voor de vuile was en aan de andere zijde kan de schone was uit de machine worden gehaald. Zo komt de schone was nooit in contact met de vuile was.

Zes keer per jaar controle

Zes keer per jaar controle

Om er zeker van te zijn dat de tentbedden grondig worden gereinigd, wordt dit zes keer per jaar gecontroleerd volgens de hoogte standaarden. Deze controles worden uitgevoerd door een onafhankelijke partij welke de controles uitvoert met speciale producten en middelen. 

Automatische zeepdoseringssysteem

Automatische zeepdoseringssysteem

De barrier wasmachines zijn voorzien van een zeepdoseersysteem welke automatisch doseert. Zo kan er worden voorkomen dat er te weinig of teveel zeep wordt gebruikt en is een optimaal resultaat gegarandeerd. 

Wilt u ook professioneel of industrieel wassen zonder te investeren?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen.

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen