De Bresser

Industrieel tentbedden reinigen en desinfecteren

Wassen en desinfecteren met industriële barrier wasmachines

De Bresser reinigt tentbedden voor verzorgingstehuizen. Deze tentbedden worden gebruikt voor patiënten welke gevaar lopen op valletsel. Deze tentbedden dienen worden gereinigd. De Bresser heeft gekozen om met Laundry Use industrieel te gaan wassen met twee industriële barrier wasmachines.

Twee 18 kg barrier industriële wasmachines

Twee 18 kg barrier industriële wasmachines

Aangezien de tentbedden dienen te worden gereinigd om infecties te voorkomen, heeft De Bresser gekozen voor twee Barrier industriële wasmachines met een laadcapaciteit van 18 kg. Een barrier wasmachine heeft een vulzijde voor de vuile was en aan de andere zijde kan de schone was uit de wasmachine worden gehaald. Zo komt de schone was nooit in contact met de vuile was.

Ga verder naar onze industriële wasmachines
Zes keer per jaar wastechnische controle

Zes keer per jaar wastechnische controle

In Europa zijn de geldende normen voor goede hygiëne op het gebied van onder andere industrieel reinigen vastgelegd in Risk Analysis Biocontamination Control (RABC). 

Laundry Use is een partner van Cleaning Consultancy Delft BV (CCD). CCD heeft een systematische aanpak voor RABC opgesteld, waarmee volgens de RABC normen de hygiëne van wasprocessen controleert en rapporteert. Laundry Use is gecertificeerd om deze controles uit te voeren bij haar klanten en ook voor de Bresser voeren wij deze controles uit en rapporteren wij deze na elk bezoek. 

Ga verder naar wastechnische controles
Automatische zeepdoseringssysteem

Automatische zeepdoseringssysteem

De barrier wasmachines zijn voorzien van een zeepdoseersysteem welke automatisch doseert. Zo kan er worden voorkomen dat er te weinig of teveel zeep wordt gebruikt en is een optimaal resultaat gegarandeerd. Automatisch zeep doseren is milieuvriendelijker en vriendelijker voor uw portemonnee doordat er niet teveel maar ook niet te weinig zeep wordt gebruikt voor het reinigen van het textiel. 

Ga naar onze zeepdoseersystemen

Wilt u ook tentbedden of ander wasgoed wassen met industriële wasmachines?

Ik help u graag met een passende oplossing voor het wassen van uw wasgoed. Wij berekenen voor u uw prijs per kilogram wasgoed inclusief de apparatuur, wasmiddel en 8-uurservice zonder bijkomende kosten!

088 - 5286388
Wilt u ook tentbedden of ander wasgoed wassen met industriële wasmachines?

Dinand Kiezebrink
Wasexpert