De Dekenwasserij

Paardendekens wassen met een industriële wasmachine

Paardendekens wassen voor klanten met een industriële wasmachine

Voor het laten wassen van uw paardendeken of andere paardensportartikelen moet u bij De Dekenwasserij zijn. Zij halen uw paardendekens bij u op, wassen het en brengen en schoon en fris weer bij u terug. Dit doen zij met een industriële wasmachine van Laundry Use in een laag centrifugerende uitvoering.

Industrieel wassen met een 35kg wasmachine

Industrieel wassen met een 35kg wasmachine

Laundry Use heeft de TD-350D industriële wasmachine met 37 kg laadcapaciteit in een laag centrifugerende uitvoering geplaatst en geïnstalleerd waarmee de paardendekens zonder problemen gewassen kunnen worden. Deze wasmachine is laag centrifugerend. Dit betekent een laag toerental zodat G-krachten die de natte en dus zware paardendekens produceren worden beperkt. De Dekenwasserij wast ongeveer 20 keer per week en 4 keer per dag. Dat is voor een industriële wasmachine geen probleem want die gaat gemiddeld 50.000 wasbeurten mee. 

Ga verder naar onze industriële wasmachines
Inruil industriële 23kg wasmachine

Inruil industriële 23kg wasmachine

Laundry Use heeft een oude 23kg industriële wasmachine ingeruild zodat De Dekenwasserij deze zorg ontnomen wordt. De inruilwaarde heeft de klant als korting ontvangen op de prijs per kilogram zodat er extra voordelig gewassen kan worden met 12kg extra vulcapaciteit per wasbeurt. De ingeruilde machine wordt door ons gerenoveerd en elders weer ingezet om zo bij te dragen aan een circulaire economie.

Zorgeloos wassen

Zorgeloos wassen

Bij storingen of defecten zijn wij 24/7-bereikbaar en leveren wij bovendien een 8-uurservice waar onze monteur binnen 8 uur op de stoep staat om het probleem op te lossen! Zo kan De Dekenwasserij haar klanten kan blijven bedienen. Hiervoor leveren wij ook elke maand de hoeveelheid professionele wasmiddelen dat nodig is zodat zij niet zonder komen te zitten. En dat allemaal voor één prijs per kilogram welke ook nog eens wordt aangepast als er minder wordt gewassen. 

Wilt u ook paardendekens wassen met industriële wasmachines?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u paardendekens kunt wassen met industriële wasmachines zonder te investeren. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

088 - 5286388
Wilt u ook paardendekens wassen met industriële wasmachines?

Dinand Kiezebrink
Wasexpert