De Dekenwasserij

Paardendekens wassen met een industriële wasmachine

Het adres om uw paardendekens- en artikelen te laten wassen

Voor het laten wassen van uw paardendeken of andere paardensportartikelen moet u bij De Dekenwasserij zijn. Zij halen uw paardendekens bij u op, wassen het en brengen en schoon en fris weer bij u terug. Dit doen zij met een industriële wasmachine van Laundry Use. 

Bezoek zelf de wasserij van De Dekenwasserij
Industrieel wassen met een 35kg wasmachine

Industrieel wassen met een 35kg wasmachine

Laundry Use heeft een industriële 35kg wasmachine geplaatst en geïnstalleerd waarmee de paardendekens zonder problemen gewassen kunnen worden. Deze wasmachine is laagcentrifugerend. Dit betekent een laag toerental zodat G-krachten die de natte en dus zware paardendekens produceren worden beperkt. De Dekenwasserij wast ongeveer 20 keer per week en 4 keer per dag. Dat is voor een industriële wasmachine geen probleem want die gaat gemiddeld 50.000 wasbeurten mee. 

Inruil industriële 23kg wasmachine

Inruil industriële 23kg wasmachine

Laundry Use heeft een oude 23kg industriële wasmachine ingeruild zodat De Dekenwasserij deze zorg ontnomen wordt. De inruilwaarde heeft de klant als korting ontvangen op de prijs per kilogram zodat er extra voordelig gewassen kan worden met 12kg extra vulcapaciteit per wasbeurt. De ingeruilde machine wordt door ons gerenoveerd en elders weer ingezet om zo bij te dragen aan een circulaire economie.

Zorgeloos wassen

Zorgeloos wassen

Bij storingen of defecten staan wij binnen 24u voor de deur zodat De Dekenwasserij haar klanten kan blijven bedienen. Hiervoor leveren wij ook elke maand de hoeveelheid professionele wasmiddelen dat nodig is zodat zij niet zonder komen te zitten. En dat allemaal voor één prijs per kilogram welke ook nog eens wordt aangepast als er minder wordt gewassen. 

Wilt u ook professioneel of industrieel wassen zonder te investeren?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen. 

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen