Woonvoorziening Herbergier Harlingen

Sneller wassen met professionele wasmachines

Professionele wasruimte zonder investering

"Wij zijn erg blij dat wij hebben gekozen voor professionele apparatuur. Waar normaal gesproken de wasmachines tot laat in de avond nog draaiden, zijn ze nu in de middag al klaar met wassen." - Tom Visser

Herbergier Harlingen is een woonvoorziening voor mensen met geheugenproblemen zoals dementie. Deze kleinschalige woonvoorziening heeft de was altijd gedaan in een eigen wasruimte met huishoudelijke apparatuur. Deze zijn nu ingeruild voor professionele machines waarvoor Herbergier Harlingen één prijs per kilogram betaalt inclusief twee soorten professioneel wasmiddel (automatische gedoseerd), 24/7-bereikbaarheid en 8-uurservice. 

Huishoudelijke apparatuur

Huishoudelijke apparatuur

Herbergier Harlingen heeft de was een tijdje gedaan met huishoudelijke apparatuur. Dit heeft altijd goed gewerkt, maar de was- en droogprogramma's waren met 90 tot 120 minuten erg lang waardoor de was in de avond nog steeds niet was weggewerkt. Daarom hebben wij deze apparatuur ingenomen en hiervoor in de plaats professionele apparatuur geïnstalleerd.

Meer dan 50% tijdsbesparing met professionele apparatuur

Meer dan 50% tijdsbesparing met professionele apparatuur

Herbergier Harlingen heeft gekozen voor twee Schulthess 9240 professionele wasmachines met 8 kilogram laadcapaciteit. Deze professionele wasmachines zorgen ervoor dat de was al binnen 45 minuten wordt gewassen.

Bijpassende wasdrogers
Naast deze wasmachines maakt deze klant ook gebruik van twee bijpassende Schulthess 9350 professionele wasdrogers met eveneens 8 kg laadcapaciteit. Ook deze professionele wasdrogers doen maar 45 minuten over een droogbeurt.

De keuze voor professionele apparatuur heeft dus een tijdsbesparing van meer dan 50% opgeleverd ten opzichte van de huishoudelijke apparatuur!

Automatisch zeepdoseersysteem

Automatisch zeepdoseersysteem

Herbergier Harlingen wilde af van alle losse wasmiddelen en het handmatig doseren. Daarom heeft Laundry Use beide wasmachines aangesloten op twee pompsystemen. Hierdoor kan de wasverzachter en het ecologisch afbreekbare allround wasmiddel automatisch worden toegevoegd aan het wasproces. Dit zeepdoseersysteem zorgt ervoor dat er niet teveel maar ook niet te weinig wasmiddel wordt toegevoegd aan het wasproces. 

Ga naar onze automatische zeepdoseersystemen

Uw eigen professionele wasruimte vanaf € 0,12 per kilogram wasgoed

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om professioneel te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen.

088 - 5286388
Uw eigen professionele wasruimte vanaf € 0,12 per kilogram wasgoed

Dinand Kiezebrink
Wasexpert