Hotel de Prince

Gemakkelijk zelf de lakens wassen

Hogere kwaliteit en lagere kosten per kilogram

Hotel de Prince is gelegen in het centrum van Nijmegen, in de regio Gelderland. De Prince biedt u eigentijds overnachten in prachtige historische panden op verschillende locaties in de oudste winkelstraat van Nederland, de lange Hezelstraat. De hotelkamers en appartementen zijn fris, trendy en sfeervol. De gast slaapt onder monumentale balken in een uitermate comfortabel bed. De kamers en appartementen hebben alle hun eigen unieke uitstraling.

"Wij streven dat onze hotelkamers een perfecte afwerkinging genieten. Het in eigen beheer nemen van het wassen van het beddengoed en medewerkerskleding past hier goed bij." Aldus Roy Knijf.

Hogere kwaliteit

Hogere kwaliteit

"Als wasserijapparatuur hebben wij gekozen voor een 20 kilogram industriele wasmachine en wasdroger. Om een topafwerking te realiseren mangelen wij ook al het beddengoed. De kwaliteit is nog hoger dan wij gewend waren van de wasserij."

Alleen een prijs per kilogram wasgoed

Alleen een prijs per kilogram wasgoed

Hotel de Prince wilde geen grote investering doen en met Laundry Use hoefde dat niet. Er wordt alleen per kilogram wasgoed betaalt welke meeveranderd als er meer of minder wordt gewassen. De kosten waren direct lager dan die van een externe wasserij. 

Geen extra personeel

Geen extra personeel

Hotel de Prince hoeft niet te investeren in extra personeel want het wassen kan eenvoudig tussendoor worden gedaan door het schoonmaakpersoneel. Dit komt doordat de machines super gebruiksvriendelijk zijn. Ook heeft het geen extra administratieve handelingen die een externe wasserij met zich mee brengt.

Wilt u ook professioneel wassen zonder te investeren?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om professioneel te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen.

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen