Hotel Termunterzijl

Eigen wasruimte, eigen linnenpakket

Eigen wasruimte om huisstijl door te voeren in het linnenpakket

"Wij willen graag onze huisstijl doorvoeren in onze linnen. Dat betekend specifieke kleuren en dus geen standaard witte lakens. Een eigen uitstraling dus. En dat kan niet als je het uitbesteed. De kleuren vervagen dan en vaak moet je je linnen kopen bij de wasserij en die zijn altijd wit" vertelt eigenaar Arjan van Hotel Termunterzijl.

Industriële wasserijapparatuur

Industriële wasserijapparatuur

Hotel Termunterzijl doet de was voor haar 26 hotelkamers en het wasgoed afkomstig van het restaurant en de keuken wordt gewassen in een eigen wasruimte. De wasserijapparatuur van Hotel Termunterzijl bestaat uit één robuuste industriële wasmachine met 20KG laadcapaciteit met een bijpassende industriële wasdroger welke beschikt over 25KG laadcapaciteit. 

Korte was- en droogprogramma's

Korte was- en droogprogramma's

Industriële wasserijapparatuur zijn vrij programmeerbaar waardoor wasprogramma's handmatig kunnen worden voorgeprogrammeerd. Daarom kunnen was- en droogtijden worden gerealiseerd waarbij een wasprogramma maar 40-50 minuten hoeft te duren en een droogprogramma maar 20-30 minuten. Zo kan er in één dag bij 3 wasbeurten per dag 60KG wasgoed worden verwerkt in iets meer dan twee uurtjes. 

Professionele mangel

Professionele mangel

De wasruimte van Termunterzijl is niet enorm groot en daarom moet de ruimte optimaal benut worden. Deze mangel is zo compact dat deze tegen een muur geplaatst kan worden aangezien het textiel aan de voorzijde wordt ingevoerd en aan dezelfde kant droog en gestreken weer uitkomt. ​Ondanks zijn kleine maten kan er met deze mangel tot wel 50KG wasgoed per uur worden gedroogd en gestreken. Super efficiënt dus!

Wilt u ook professioneel of industrieel wassen binnen uw horeca onderneming?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om zonder te hoeven investeren in eigen beheer te gaan wassen. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen.

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen