Hotel Termunterzijl

Eigen wasruimte, eigen linnenpakket

Eigen wasruimte om huisstijl door te voeren in het linnenpakket

"Wij willen graag onze huisstijl doorvoeren in onze linnen. Dat betekend specifieke kleuren en dus geen standaard witte lakens. Een eigen uitstraling dus. En dat kan niet als je het uitbesteed. De kleuren vervagen dan en vaak moet je je linnen kopen bij de wasserij en die zijn altijd wit" vertelt eigenaar Arjan van Hotel Termunterzijl.

Industriële wasmachine met 18 kg laadcapaciteit

Industriële wasmachine met 18 kg laadcapaciteit

Hotel Termunterzijl doet de was voor haar 26 hotelkamers en en van het restaurant en de keuken in een eigen complete wasruimte. De was en droogapparatuur van Hotel Termunterzijl bestaat uit één robuuste LaundryLion HS-180 industriële wasmachine met 18KG laadcapaciteit. Deze machine is uitermate geschikt om de vuile was uit de keuken te wassen doordat deze industriële wasmachine niet beschikt over deurrubbers, ook wel manchetten genoemd. Deze kunnen namelijk niet tegen vetten, oliën en ander vuil uit keukens met als gevolg scheuren en lekkages aan de wasmachine.  

Ga verder naar onze industriële wasmachines
Industriële wasdroger

Industriële wasdroger

Naast de wasmachine heeft Hotel Termunterzijl ook gekozen om het wasgoed te drogen met een industriële wasdroger. Deze LaundryLion TD-530D industriële wasdroger met 27 kilogram laadcapaciteit kan dankzij de extreem korte droogtijden veel wasgoed verwerken. De reden om te kiezen voor een industriële droger ligt bij het feit dat het bedlinnen gemangeld moet worden en deze machine is voorzien van restvochtmeting. Dit systeem zorgt ervoor dat het textiel na de droogbeurt nog ietswat vochtig is zodat bedlinnen gemakkelijk gemangeld kan worden. 

Ga verder naar onze industriële wasdrogers
Korte was- en droogprogramma's

Korte was- en droogprogramma's

Industriële wasserijapparatuur zijn vrij programmeerbaar waardoor wasprogramma's handmatig kunnen worden voorgeprogrammeerd. Daarom kunnen was- en droogtijden worden gerealiseerd waarbij een wasprogramma maar 40-50 minuten hoeft te duren en een droogprogramma maar 20-30 minuten. Zo kan er in één dag bij 3 wasbeurten per dag 60KG wasgoed worden verwerkt in iets meer dan twee uurtjes. 

Professionele mangel

Professionele mangel

De wasruimte van Termunterzijl is niet enorm groot en daarom moet de ruimte optimaal benut worden. Deze LaundryLion i30-160 professionele mangel is zo compact dat deze tegen een muur geplaatst kan worden aangezien het textiel aan de voorzijde wordt ingevoerd en aan dezelfde kant droog en gestreken weer uitkomt. ​Ondanks zijn kleine maten kan er met deze mangel tot wel 50KG wasgoed per uur worden gedroogd en gestreken. Super efficiënt dus!

Ga verder naar onze mangels

Wilt u ook professioneel of industrieel wassen binnen uw horeca onderneming?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om zonder te hoeven investeren in eigen beheer te gaan wassen. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen.

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen