Sauna Thermen Zuidwolde

Industrieel in huis wassen

Industrieel in huis wassen

Sauna Thermen Zuidwolde biedt haar gasten ultieme rust in een warme en sfeervolle sauna. Daarnaast kunnen gasten genieten van de uitgebreide keuken, een buitenzwembad en grote rustieke tuin met een Iki-sauna. Sauna Thermen in Zuidwolde heeft besloten om met Laundry Use het wasgoed van de sauna maar ook van de keuken in huis te gaan wassen. Hiermee wil Sauna Thermen Zuidwolde de kwaliteit van haar textiel behouden en de hygiëne waarborgen. 

Bezoek zelf de wasserij van Sauna Thermen Zuidwolde
Industriële wasmachines

Industriële wasmachines

Samen met Sauna Thermen Zuidwolde hebben wij in kaart gebracht hoeveel KG wasgoed er gewassen moet worden. Zo hebben wij de perfecte wasserijapparatuur geselecteerd. Laundry Use heeft twee industriële wasmachines geplaatst en geïnstalleerd welke ruim 35.000 draaiuren meegaan. Een 13,5kg en een 8kg wasmachine welke beide elektrisch verwarmd zijn, dus geen gasaansluiting.

Lees hier meer over wasserijapparatuur
Een automatische zeepdoseersysteem

Een automatische zeepdoseersysteem

Sauna Thermen Zuidwolde doet alle was zelf, dus ook van de keuken, restaurant, medewerkers kleding en uiteraard van de Wellness. Dat levert veel maar ook verschillende soorten wasgoed. Daarom is er gekozen om meerdere soorten wasmiddelen in te zetten en dus ook een wat uitgebreid zeepdoseersysteem. Doordat er nu automatisch wordt gedoseerd wordt er niet onnodig veel wasmiddel gebruikt. Hierdoor is automatisch doseren milieuvriendelijker maar blijft ook het textiel zijn kleur en kwaliteit behouden. 

Lees hier meer over zeepdoseersystemen
Voorgeprogrammeerde was- en droogprogramma's

Voorgeprogrammeerde was- en droogprogramma's

Aan de hand van het type en hoeveelheid wasgoed heeft onze applicatiespecialist de wasprogramma's voorgeprogrammeerd. Dat houdt in dat voor elk type wasgoed een apart wasprogramma is samengesteld welke perfect geschikt is voor dat type wasgoed. Zo kan worden voorkomen dat er teveel wasmiddel wordt toegevoegd en er op te hoge temperatuur wordt gewassen. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de duur van het programma zodat deze niet onnodig lang is. Zo is een wasprogramma al afgerond binnen 50 minuten.

Inruil wasmachine

Inruil wasmachine

Sauna Thermen Zuidwolde had nog een wasmachines staan. Deze hebben wij ingeruild waardoor Sauna Thermen een korting heeft ontvangen op het weektarief. Zo kan Sauna Thermen met nieuwe machines wassen welke moderner en efficiënter zijn dankzij kortere wasprogramma's. De ingeruilde machine wordt door ons gerenoveerd en weer ingezet in een andere situatie. Zo werken wij samen met Sauna Thermen aan een circulaire economie door de afvalberg te verlagen. 

Hermetisch afsluitbare deuren

Hermetisch afsluitbare deuren

Het wasgoed van een Sauna of Wellness bevat vaak sporen van oliën en crèmes. Het schoonmaken hiervan met huishoudelijk apparaten levert problemen op. Huishoudelijke en ook sommige professionele wasmachines zijn voorzien van deurrubber, ook wel manchet genoemd. Deze worden week en scheuren als gevolg van de oliën en crèmes die er tussen komen te zitten. 

Industriële wasserijapparatuur hebben hermetisch afsluitbare deuren, dus zonder deurrubbers. Daarom is industriële apparatuur uitermate geschikt voor een Sauna en Wellness.

Kosten per kilogram wasgoed

Kosten per kilogram wasgoed

Sauna Thermen heeft een abonnement op industrieel wassen afgesloten op basis van 60 maanden. Er wordt zeven dagen per week gewassen met per dag 100kg wasgoed. Per kilogram wasgoed betaalt Sauna Thermen €0,29. Dat is inclusief de industriële wasserijapparatuur, onderhoud, 24/7-service, zeepdoseringssysteem (incl. zeep), doorlopende garantie en overige wasserijbenodigdheden.

Ook zonder investering professioneel of industrieel wassen voor uw Wellness?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om te gaan wassen zonder investering voor uw Wellness. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen. 

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen