Trauma Centrum Nederland

Alles onder controle met eigen apparatuur

Zelf professioneel wassen en drogen

Trauma Centrum Nederland (TCN) heeft gekozen om professioneel in huis te gaan wassen met Laundry Use. Door niet uit te besteden wil TCN kosten besparen maar ook efficiënter wassen. Nu hoeft TCN niet meer dagen te wachten totdat het wasgoed terug is van een externe wasserij.

Bezoek zelf de wasserij van Trauma Centrum Nederland
Een 8KG professionele was- en droogset

Een 8KG professionele was- en droogset

Trauma Centrum Nederland moet ongeveer 1000KG per maand wassen. Met een professionele wasmachine en droger van 8KG valt dit prima te verwerken tegen een aantrekkelijke prijs per KG. 

Automatische zeepdosering

Automatische zeepdosering

De wasmachine is aangesloten op een automatische zeepdoseringssysteem. Dit zeep doseert de zeep aan de hand van het gekozen programma zodat de medewerkers met één druk op de knop het wasprogramma kunnen starten. 

30-40% korting na afloop termijn

30-40% korting na afloop termijn

Trauma Centrum Nederland gaat ongeveer drie keer per dag wassen, zeven dagen per week. Een berekening laat zien dat de machines na looptijd van het abonnement nog niet rond de bedrijfsuren zitten waarop de machines gebouwd zijn. Daarom kan TCN de machine na afloop van de looptermijn kiezen om de machines te behouden en 30-40% korting ontvangen op de prijs per kilogram. 

Wilt u ook professioneel of industrieel wassen zonder te investeren?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen.

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen