Trauma Centrum Nederland

Alles onder controle met eigen professionele wasmachines

Hoe voorkomt u verspreiding van virussen binnen het wasproces? Tips en maatregelen voor een optimale hygiëne

Zelf professioneel wassen en drogen

Trauma Centrum Nederland (TCN) heeft gekozen om professioneel in huis te gaan wassen met professionele wasmachines. Door niet uit te besteden wil TCN kosten besparen maar ook efficiënter wassen. Nu hoeft TCN niet meer dagen te wachten totdat het wasgoed terug is van een externe wasserij.

Een 8KG professionele wasmachine

Een 8KG professionele wasmachine

Trauma Centrum Nederland moet ongeveer 240 kilogram wasgoed per week wassen. Dit doen zij met de Schulthess 9240 professionele wasmachine, 3 keer per dag, 7 dagen in de week. Deze wasmachine kan een wasbeurt binnen 45min afronden zodat er niet veel tijd besteedt hoeft te worden aan het wassen. 

Een bijpassende professionele wasdroger
Daarnaast gebruikt TCN een bijpassende Schulthess 9350 professionele wasdroger welke eveneens voorzien is van korte droogprogramma's. 

Ga verder naar onze professionele wasmachines
Automatische zeepdosering

Automatische zeepdosering

De wasmachine is aangesloten op een automatische zeepdoseersyteem. Dit doseert de zeep aan de hand van het gekozen programma zodat de medewerkers met één druk op de knop het wasprogramma kunnen starten. Het wasmiddel wordt door middel van een enkel pompsysteem gedoseerd. Trauma Centrum Nederland maakt gebruikt van de Ultra Wash, een biologisch afbreekbaar en daarmee dus ecologisch wasmiddel met Ecolabel. 

Ga naar onze automatische zeepdoseersystemen
30-40% korting na afloop termijn

30-40% korting na afloop termijn

Trauma Centrum Nederland gaat ongeveer drie keer per dag wassen, zeven dagen per week. Een berekening laat zien dat de machines na looptijd van het abonnement nog niet rond de bedrijfsuren zitten waarop de machines gebouwd zijn. Daarom kan elke klant na afloop van de looptermijn kiezen om de apparatuur te behouden en 30-40% korting ontvangen op de prijs per kilogram.

Wilt u ook zelf wassen met professionele wasmachines?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om te gaan wassen met professionele wasmachines zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen.

088 - 5286388
Wilt u ook zelf wassen met professionele wasmachines?

Dinand Kiezebrink
Wasexpert