Van Bergen Personeelsdiensten BV

Een Zelfservice wasserette voor een migrantenhotel

Een complete wasserette met betaalsysteem

Van Bergen Personeelsdiensten BV (VBP) is een uitzendbureau en biedt in Nederland een werkplek aan voor onder andere migranten. In een hotel in Wassenaar verblijven 300 migranten welke dagelijks hun kleden moeten wassen. Daarom heeft VBP heeft ervoor gekozen om een complete selfservice wasserette op te zetten zodat deze mensen gemakkelijk hun wasje kunnen draaien. VBP heeft hiervoor niets hoeven investeren maar betaalt één bedrag per maand op basis van hoeveel er wordt gewassen.

Vier professionele wasmachines op sokkels

Vier professionele wasmachines op sokkels

De wasserette is voorzien van vier LaundryLion PW-100 professionele wasmachines met een laadcapaciteit van 10KG. Hiermee kunnen alle soorten kleding en textiel gemakkelijk gewassen worden. Ook is het mogelijk om met deze wasmachines eenpersoonsdekbedden te wassen.

Voorgeprogrammeerde wasprogramma's
Om het wassen zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft Laundry Use de wasprogramma's vooraf ingesteld voor elk type kleding. Zo kan er met één druk op de knop een wasprogramma worden gestart.

Sokkels voor werken op ergonomische hoogte
De wasmachines zijn geplaatst op sokkels. Dit zijn stalen frames welke ervoor zorgen dat de wasmachines op werkhoogte komen te staan. Zo hoeft er niet gebukt te worden en kan er op ergonomische hoogte in- en uitgeladen worden. 

Ga verder naar onze professionele wasmachines
Vier bijpassende professionele wasdrogers op sokkels

Vier bijpassende professionele wasdrogers op sokkels

Vier bijpassende LaundryLion PD-200 professionele wasdrogers zijn geplaatst met eveneens 10 kg laadcapaciteit. Ook de wasdrogers zijn voorzien van voorgeprogrammeerde droogprogramma's zodat er met één druk op de knop een programma gestart kan worden. 

Korte droogprogramma's dus snelle doorlooptijden
Doordat de drogers zijn aangesloten op een krachtstroomaansluiting, duurt een droogprogramma maar 30-45min afhankelijk van het gekozen programma. Hierdoor kunnen er per dag veel klanten hun wasje draaien en zijn de machine niet lang bezet. Bovendien geeft de machine vanzelf aan hoelang het programma nog duurt. 

Ga verder naar onze professionele wasdrogers
Automatische zeepdoseersystemen

Automatische zeepdoseersystemen

Elke wasmachine is aangesloten op een automatisch zeepdoseersysteem. Dit doseersysteem zorgt ervoor dat voor elk wasprogramma exact de benodigde hoeveelheid wasmiddel wordt toegevoegd, niet meer en niet minder. Zo blijft de kleding zijn kleur behouden en ruikt het heerlijk fris. 

Automatisch zeepdoseren is milieuvriendelijk
Door automatisch te gaan doseren wordt er niet onnodig veel wasmiddel verbruikt. Daarnaast maakt Laundry Use gebruik van biologisch afbreekbaar wasmiddel zoals de Ultra Wash welke zelf al bij een watertemperatuur van 30°C uitstekend resultaat levert.

Ga naar onze automatische zeepdoseersystemen
Een contactloos betaalsysteem

Een contactloos betaalsysteem

Door middel van een simpel betaalsysteem kan er contactloos worden betaald waarna het was- of droogprogramma worden gestart. Een contactloos betaalsysteem zorgt voor een kortere wachttijd en dus meer klanten per dag!

Eén prijs per kilogram, alles inbegrepen

Van Bergen Personeelsdiensten betaalt voor de complete wasserette slechts één prijs per kilogram. Zo weet Van Bergen precies welk percentage van elke euro omzet is bestemd voor de wasserette. Dit bedrag is inclusief de apparatuur, professioneel wasmiddel, all-in onderhoud en 24/7-bereikbaarheid en 8-uurservice.

Wilt u ook een wasserette opstarten zonder investering?

Wij helpen u graag verder bij het opzetten van een wasserette. U betaalt gemakkelijk één prijs per kilogram wasgoed welke met u mee veranderd als u meer of minder gaat wassen.

088 - 5286388
Wilt u ook een wasserette opstarten zonder investering?

Dinand Kiezebrink
Professionele wasexpert