Wasserij en Stomerij Exces

Industrieel wassen in eigen beheer

22.000kg wasgoed per maand

Wasserij en Stomerij Exces doet de was voor horecabedrijven wat per maand ongeveer 22.000kg wasgoed oplevert. Ook Exces heeft gekozen om te gaan wassen met industriële wasserijapparatuur van Laundry Use. 

Bezoek zelf de wasserij van Exces
Twee 60kg industriële wasmachines met bijpassende droger

Twee 60kg industriële wasmachines met bijpassende droger

Doordat Exces veel maar ook zwaar wasgoed gaat wassen zoals bedlinnen, hand- en theedoeken en ander keukentextiel, is er gekozen voor industriële wasmachines. Voor Exces heeft Laundry Use twee LaundryLion HS-600 60 kg industriële wasmachines met een bijpassende droger geplaatst. Hiermee kan Exces de 22.000 kilogram wasgoed snel en efficiënt wassen dankzij korte was- en droogprogramma's.

Ga verder naar onze industriële wasmachines
Een compleet verzorgde installatie

Een compleet verzorgde installatie

Behalve de machines heeft Laundry Use ook water, gas en elektra aangesloten op de machines met een hoogrendementsboiler, ontharder, compressor en een buffervat. De machines zijn aangesloten op een Flux Compact zeepdoseersysteem welke kan worden aangesloten op acht wasmachine en acht wasmiddelen; klaar voor de toekomst dus. 

 

400kg per uur strijken met een industriële mangel

400kg per uur strijken met een industriële mangel

Behalve een industriële wasmachine en droger heeft Exces ook gekozen voor een industriële mangel met automatisch vouwsysteem waarmee wel 400kg per uur kan worden gestreken en gevouwen. De mangel is 180 graden verwarmd waardoor het bedlinnen niet alleen gestreken en gevouwen, maar ook gedroogd uit de mangel komt. 

Ga verder naar onze mangels
Zorgeloos wassen

Zorgeloos wassen

Terwijl Wasserij en Stomerij Exces wast, zijn wij verantwoordelijk voor het draaiende houden van de wasserij. Wij plegen daarom ook bij Exces periodiek onderhoud, zijn 24/7-bereikbaar en leveren een all-in 8-uurservice. Dus na storing of defect staat onze monteur binnen 8 uur op de stoep met een passende oplossing waarvoor Exces geen factuur ontvangt. Daarnaast sturen wij elke maand de hoeveelheid wasmiddelen die Exces nodig heeft zodat zij niet zonder maar ook niet met teveel wasmiddel komen te zitten. 

Bent u op zoek naar industriële wasmachines voor uw wasserij?

U betaalt gemakkelijk een prijs per kilogram welke met u mee veranderd als u meer of minder gaat wassen. Ik help u graag om de juiste keuze te maken uit onze wasserijmachines. 

088 - 5286388
Bent u op zoek naar industriële wasmachines voor uw wasserij?

Dinand Kiezebrink
Industriële wasserijexpert