Wasserij en Stomerij Exces

Industrieel wassen in eigen beheer

22.000kg wasgoed per maand

Wasserij en Stomerij Exces doet de was voor horecabedrijven wat per maand ongeveer 22.000kg wasgoed oplevert. Ook Exces heeft gekozen om te gaan wassen met industriële wasserijapparatuur van Laundry Use. 

Bezoek zelf de wasserij van Exces
Twee 60kg wasmachines met bijpassende droger

Twee 60kg wasmachines met bijpassende droger

Doordat Exces veel maar ook zwaar wasgoed gaat wassen zoals bedlinnen, hand- en theedoeken en ander keukentextiel, is er gekozen voor industriële wasserijapparatuur. Voor Exces heeft Laundry Use twee 60 kilogram industriële wasmachines met een bijpassende droger geplaatst. Hiermee kan Exces de 22.000 kilogram wasgoed snel en efficiënt wassen dankzij korte was- en droogprogramma's.

Een compleet verzorgde installatie

Een compleet verzorgde installatie

Behalve de machines heeft Laundry Use ook water, gas en elektra aangesloten op de machines met een hoogrendementsboiler, ontharder, compressor en een buffervat. De machines zijn aangesloten op een Flux Compact zeepdoseersysteem welke kan worden aangesloten op acht wasmachine en acht wasmiddelen; klaar voor de toekomst dus. 

 

400kg per uur strijken met een industriële mangel

400kg per uur strijken met een industriële mangel

Behalve een industriële wasmachine en droger heeft Exces ook gekozen voor een industriële mangel met automatisch vouwsysteem waarmee wel 400kg per uur kan worden gestreken en gevouwen. De mangel is 180 graden verwarmd waardoor het bedlinnen niet alleen gestreken en gevouwen, maar ook gedroogd uit de mangel komt. 

Overige wasserijbenodigdheden

Overige wasserijbenodigdheden

Ook extra wasserijbenodigdheden zoals waskarren- en containers, labelapparatuur en verende bodemwagens heeft Exces in gebruik. Ook deze artikelen vallen onder het all-in abonnement en hoeven dus niet te worden aangeschaft. 

Zorgeloos wassen

Zorgeloos wassen

Terwijl Wasserij en Stomerij Exces wast, zijn wij verantwoordelijk voor het draaiende houden van de wasserij. Wij plegen periodiek onderhoud, 24/7-service en voeren gratis reparaties uit bij storing of defecten. Daarnaast sturen wij elke maand de hoeveelheid wasmiddelen die Exces nodig heeft zodat zij niet zonder maar ook niet met teveel wasmiddel komen te zitten. 

Wilt u ook professioneel of industrieel wassen zonder te investeren?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen.

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen