Zorgorganisatie Reinaerde (wasserij de Heygraeff)

Een eigen centrale wasserij

Eén centrale wasserij voor alle locaties

Reinaerde is een zorgorganisatie met verschillende locaties in het midden van het land. Reinaerde heeft gekozen om het wassen van wasgoed van deze verschillende locaties in eigen beheer te nemen. Dit doen zij door in één centra wasserij te gaan wassen met industriële wasserijapparatuur. Wij hebben met onze producten het gehele wasproces van A tot Z zo efficiënt mogelijk gemaakt. 

Bezoek zelf de wasserij van Reinaerde
Het sorteren van het wasgoed

Het sorteren van het wasgoed

De kleding die binnenkomt wordt eerst gesorteerd en gedeponeerd in de door ons geleverde verrijdbare waskarren met verende bodem. De bodem zakt telkens als er wasgoed in de waskar wordt gedeponeerd en komt hij omhoog telkens als er wasgoed uit de kar wordt gehaald. Dankzij deze verende bodem hoeven medewerkers niet te bukken en is heeft de kar toch een hoge laadcapaciteit.

Industriële wasmachines met 40 kg en 80 kg capaciteit

Industriële wasmachines met 40 kg en 80 kg capaciteit

Reinaerde staat voor de taak om veel wasgoed te gaan wassen. De industriële wasmachines die wij hebben geplaatst bestaan daarom uit één LaundryLion HS-800 industriële wasmachine met 80 kg laadcapaciteit en twee LaundryLion HS-450 industriële wasmachines met 45 kg laadcapaciteit. HIermee kan er in een korte tijd een enorme hoeveelheid wasgoed worden gewassen. Wij hebben de wasprogramma's voor Reinaerde voorgeprogrammeerd zodat er voor elke type wasgoed een perfect wasprogramma is en deze met één druk op de knop kan worden gestart. 

Ga naar onze industriële wasmachines
Industriële wasdrogers met 77 kg capaciteit

Industriële wasdrogers met 77 kg capaciteit

Het wasgoed wordt vervolgens uit de wasmachine gehaald en weer via de waskarren in de wasdrogers gedaan. Deze industriële wasdrogers zijn voorzien van extra korte wasprogramma's. Ook de industriële drogers zijn voorzien van voorgeprogrammeerde programma's voor elk type wasgoed en kan een droogprogramma met één druk op de knop gestart worden.

Met een vulcapaciteit tot wel 77KG kan er een enorme hoeveelheid wasgoed in één keer worden gedroogd. 

Ga verder naar onze industriële wasdrogers
Finishapparatuur

Finishapparatuur

Om na het wassen en drogen optimaal resultaat te kunnen behalen heeft Reinaerde gekozen voor professionele finishapparatuur. Met de strijkpop kan een blouse op een gemakkelijke en efficiënte wijze worden opgeblazen zodat kreukels worden verwijderd. Vervolgens wordt de blouse gestreken met de professionele strijktafel. Met de broekenpop kunnen ook nette broeken weer netjes worden gemaakt zonder kreukels en vouwen.

Ga naar onze finishapparatuur

Wilt u ook industrieel wassen met industriële wasmachines zonder te investeren?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen.

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen