Professionele wasmachine

Schulthess 9240 - 8 kg Professionele Wasmachine

Type product Wasmachine
Professioneel of industrieel Professioneel
Laadcapaciteit in KG 8
Type verwarming Elektrisch of warm water

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

Deze professionele wasmachine van Schulthess beschikt over een laadcapaciteit van 8 kg. Deze Schulthess Premium wasmachine is robuust gebouwd en alleen voorzien van roestvrijstalen materialen. Daarnaast is deze wasmachine uiterst betrouwbaar dankzij de kwalitatief hoogwaardige lagers, sterke schokbrekers en onderhoudsvrije motor. 

Om het gebruiksgemak te vergroten is de wasmachine voorzien van een deur die 180° geopend kan worden om het laden en lossen van uw wasgoed te vergemakkelijken. Daarnaast beschikt deze Schulthess wasmachine over een duidelijk en overzichtelijk besturingssysteem en display met een ruime keus aan wasprogramma's.

Dankzij de PC-interface - en nu de nieuwe USB-interface - samen met de bijhorende programma-uitbreidingsopties zijn Schulthess wasmachines volledig voorbereid om aan toekomstige uitdagingen.

Schulthess 9350 - 8 kg Professionele Wasdroger
Schulthess 9350 - 8 kg Professionele Wasdroger
Bekijk details

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Eén prijs per kilogram
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén totaalleverancier voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam