Professionele wasmachine leasen

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een professionele wasmachine? Dan kan het een goed idee zijn om deze te leasen. Benieuwd naar de mogelijkheden van een professionele wasmachine leasen? We leggen het u uit.

Wat is een professionele wasmachine?
Een professionele bedrijfswasmachine is gebouwd voor professioneel gebruik. Een professionele wasmachine is geschikt voor circa vier wasbeurten per dag. Deze gaat ongeveer 10.000 tot 20.000 draaiuren mee. Vraag uzelf dus altijd goed van te voren af hoeveel u per dag wast en pas hier uw keuze op aan.

Voordelen professionele wasmachine
Een professionele wasmachine heeft veel voordelen. Zo heeft het een lange levensduur, is het wasproces een stuk korter en dus duurzamer en heeft het een laag energieverbruik. Daarnaast is het zeer gebruiksvriendelijk. Ook is een professionele wasmachine een stuk groter qua inhoud, waardoor je dus meer textiel tegelijkertijd kunt wassen. Kortom: heel veel redenen dus om te kiezen voor een professionele wasmachine voor jouw bedrijf.

Levering en installatie
Wanneer je een professionele wasmachine gaat leasen bij Laundry Expert, zorgen wij ervoor dat de machine bij jou op locatie wordt geleverd en wordt geĆÆnstalleerd. Wij maken de professionele wasmachine gebruiksklaar zodat je meteen een aantal wasjes kunt draaien.
 
Financial leasen?
Als u ervoor kiest om uw professionele wasmachine financial te leasen dan mag u de apparatuur op de balans activeren en afschrijven. Als voordeel heeft u dezelfde rechten als in de situatie waarin u koper bent. Dit brengt als voordeel mee dat u dezelfde rechten heeft als in de situatie waarin u koper bent. Bij deze leasevorm kunt u maximaal 100% financieren, maar kunt u ook het maandbedrag verlagen door een aanbetaling of een rest som die u in 1 keer afbetaalt aan het einde (aflossingsvrij gedeelte). Op deze wijze blijven uw liquide middelen beschikbaar voor andere zaken.

De voordelen van financial lease:
1. U bent direct economisch eigenaar dus u kunt gebruikmaken van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek
2. Geeft u het recht op 20% afschrijving per jaar ten laste van de winst
3. Het rentedeel is aftrekbaar voor belastingen
4. Laag maandbedrag en ruimte behouden voor andere investeringen
5. Vrije keuze in aanbetaling, looptijd en restsom
6. Inruil bestaande apparatuur mogelijk. De overeengekomen waarde van de ingeruilde apparatuur kan gebruikt worden als aanbetaling
7. Vaste rente en vaste kosten gedurende de gehele looptijd
8. Privacybehoud, uitsluitend inkomensgegevens naar de lease maatschappij
 
Operational lease
Liever operational leasen? Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Onze Laundry Experts vertellen u graag meer erover.

Meer weten over een professionele wasmachine leasen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over een professionele wasmachine leasen? Wij staan u graag te woord, helpen u bij het maken van een juiste keuze en beantwoorden uw vragen.

Contact opnemen