Stap 6: Verlengen of een nieuw abonnement opmaken

Wat als mijn abonnement ten einde loopt?

In de looptijd van uw abonnement ten einde? Dan kunt heeft u dezelfde keuzes als dat wanneer u gebruik maak van een telefoonabonnement. U kunt ervoor kiezen om uw abonnement te verlengen en uw machines te behouden. U kunt er ook voor kiezen om een nieuw abonnement samen te stellen. Uiteraard is het ook mogelijk om geen gebruik meer te maken van het Laundry Use Abonnement. 

Abonnement verlengen

Kiest u ervoor om uw abonnement te verlengen? Dan ontvangt u een korting van gemiddeld 50% op uw abonnementsprijs. U kunt dan zorgeloos blijven wassen met het Laundry Use Abonnement. Een professionele wasmachine gaat tot wel 25.000 draaiuren mee en een industriële wasmachine tot 50.000 draaiuren. In de meeste gevallen zit de apparatuur hier nog niet aan waardoor verlengen van uw abonnement een prima keuze kan zijn.

Opmaken van een nieuw abonnement

Uiteraard is het ook mogelijk om een nieuwe abonnement op te maken. Wij nemen dan de wasserijapparatuur in en u ontvangt van ons nieuwe apparatuur welke wij uiteraard installeren en in werking stellen. De oude apparatuur wordt door ons gereviseerd en opnieuw ingezet in een andere situatie. Zo werken wij samen aan een circulaire economie; een wereld zonder afval. Elke onderdeel van de machine wordt gedemonteerd en hergebruikt. Zo verlengen wij de levensduur van elke machine door deze steeds een nieuwe kans te geven. 

Wij helpen u graag met een passende wasoplossing

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en geheel vrijblijvend.

088 - 5286388
Wij helpen u graag met een passende wasoplossing

Dinand Kiezebrink
Wasexpert