Laundry Use | BBB Maastricht - Horecavakbeurs 2019

Laundry Use is aanwezig op de BBB Maastricht - Horeca Vakbeurs

30 Sep

Laundry Use is te vinden op de Horecavakbeurs 2019 BBB Maastricht op 7,8 en 9 oktober 2019. Dit is dé horecavakbeurs voor alle foodkenners, waar u heerlijk kunt eten maar ook alle oplossingen voor de horeca kunt bewonderen.

Wij laten u graag zien waar Laundry Use goed in is: het bieden van een professionele wasoplossing op maat voor al het wasgoed binnen de horeca. Een oplossing waarmee u tegen één prijs per kilogram wasgoed kunt wassen met professionele of industriële wasserijapparatuur inclusief onderhoud, 24/7-service en professioneel wasmiddel zonder bijkomende kosten. 

Voor deze horecabeurs hebben wij ook een aantal knallende beursaanbiedingen, speciaal voor de horecaondernemer. Dát en meer ziet u op onze stand ;)

Alvast exra informatie opdoen van Laundry Use? Download onze brochure of vraag uw prijs per KG aan. Wij lichten het vervolgens graag toe op de beurs.

Zien wij u daar? 
U bent van harte welkom op onze stand: FF.455 op de BBB Horecavakbeurs in Maastricht. Deze horecavakbeurs wordt gehouden op de locatie:

MECC Maastricht
Forum 100
6229 GV in Maastricht

Klik hier voor de beurskaartjes.