Laundry Use ontvangt certificaat - wastechnische controles

Laundry Use is nu gesertificeerd wastechnische controles uit te voeren volgens de RABC normen

26 Sep

Na een interessante en uiterst leerzame cursus van Cleaning Consultancy Delft BV (CCD) is Laundry Use officieel gecertificeerd om wastechnische controles uit te voeren. De cursus stond volledig in het teken van de systematische aanpak voor RABC, waarmee volgens de RABC normen de hygiëne van wasprocessen wordt gecontroleerd en gerapporteerd.

De keuze van Laundry Use om deze cursus te volgen is om als totaalleverancier onze klanten de maximale zekerheid te kunnen bieden met betrekking tot de hygiëne binnen het wasproces. Want wij zien als geen ander in dat vooral binnen zorginstellingen maar ook in andere branches de hygiëne van enorm belang is om bijvoorbeeld virussen te voorkomen. 

Ook voor het laten uitvoeren van wastechnische controles hoeft u niets te investeren. U kunt deze dienst gewoon toevoegen aan uw Laundry Use all-in abonnement op professioneel wassen. Wij komen dan periodiek bij u langs om deze microbiologische metingen uit te voeren bij u op locatie. 

Wilt u meer lezen over de wastechnische controles, beschikbare pakketten en over klanten die gebruik maken van deze dienst? U leest het hier.

Klik op de link voor de certificaten: Nieuws - certificaat CCD Dinand -2- Laundry Use