De voordelen van Laundry Use

Alle voordelen op een rijtje

04 Oct

 

 1. ​Betalen voor Gebruik in plaats van Bezit => In onze optiek staat het gebruik van objecten of het ontvangen van een dienst voorop, niet zozeer het eigendom hebben van objecten.
   
 2. Van Capex naar Opex => een Managed Services overeenkomst wordt op een andere manier in de financiële huishouding van de eindklant gepresenteerd.
   
 3. Werkkapitaal blijft beschikbaar => Door te betalen voor gebruik hoeft men niet eerst te investeren. Hierdoor blijft het werkkapitaal beschikbaar om te ondernemen.
   
 4. Geen beperking qua assets => Met de financieringsoplossing van Laundry Use kan een totaaloplossing geboden: zowel wasserij apparatuur, als diensten en/of wasmiddelen kunnen ook eenvoudig worden gefinancierd.
   
 5. Starten op ieder moment met bestaande klantomgevingen => Het is mogelijk om op eenvoudige wijze bestaande apparatuur over te nemen die de klant in eigendom heeft. Deze zaken kunnen worden ingebracht in een nieuw contract. Hierdoor hoeft de klant niet te wachten tot zaken zijn afgeschreven of bestaande contracten zijn afgelost. Dit biedt dus ook de mogelijkheid om een bestaande pool aan apparatuur over te nemen en vervolgens beetje bij beetje te vervangen met nieuwe apparatuur.
   
 6. Minder administratie => Met een Managed Service overeenkomst wordt een totaaloplossing geboden: één loket met één contract en periodiek maar één maandfactuur vanuit de vendor. Geen aparte contracten met en facturen vanuit externe financiers, leveranciers etc..
   
 7. Eenvoudig uitbreiden of anderszins aanpassen van contracten => Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht zoals leasemaatschappijen dat graag doen.
   
 8. Pay-per-use of exploitatie => Ook het afrekenen van variabele kosten in maandtermijnen is geen probleem en kan worden afgehandeld. Het vaste maandelijkse deel vormt de basis voor de financiering.
   
 9. Waarborging continuïteit => Laundry Use en de achterliggende financiers vereisen dat zowel de financiële als technische continuïteit wordt ondersteund met back-up scenario’s. Ook voor eindklanten is dit belangrijk, zeker in bedrijfskritische omgevingen.
   
 10. Mogelijkheid tot opdelen van een Managed Service in verschillende looptijden => Er wordt ook gekeken naar de technische levensduur. 
   
 11. Hoge acceptatiegraad => ILaundry Use kijkt verder dan een code uit een handelsrapport en zoekt altijd naar mogelijkheden om een contract wél te financieren.
   
 12. Focus op circulaire economie => Door niet alleen goede afspraken te maken over leveren en onderhouden, maar ook over het afvoeren van apparatuur op een verantwoorde manier (re-marketing of hergebruik grondstoffen), kan een Managed Service overeenkomst bijdragen aan een circulaire economie.