Hotel de Prince

Gemakkelijk zelf de lakens wassen

Hogere kwaliteit en lagere kosten per kilogram

Hotel de Prince is gelegen in het centrum van Nijmegen, in de regio Gelderland. De Prince biedt u eigentijds overnachten in prachtige historische panden op verschillende locaties in de oudste winkelstraat van Nederland, de lange Hezelstraat. De hotelkamers en appartementen zijn fris, trendy en sfeervol. De gast slaapt onder monumentale balken in een uitermate comfortabel bed. De kamers en appartementen hebben alle hun eigen unieke uitstraling.

"Wij streven dat onze hotelkamers een perfecte afwerkinging genieten. Het in eigen beheer nemen van het wassen van het beddengoed en medewerkerskleding past hier goed bij." Aldus Roy Knijf.

Contact opnemen
Hogere kwaliteit

Hogere kwaliteit

"Wij hebben gekozen voor een 20 kilogram industriele wasmachine en wasdroger. Om een topafwerking te realiseren mangelen wij ook al het beddengoed. De kwaliteit is nog hoger dan wij gewend waren van de wasserij."

Betalen per kilogram wasgoed

Betalen per kilogram wasgoed

Hotel de Prince wilde geen grote investering doen en met Laundry Use hoefde dat niet. Er word betaald per kilogram schoon wasgoed. De maandelijkse kosten waren direct lager dan die van een externe wasserij. 

Geen extra personeel

Geen extra personeel

Hotel de Prince hoeft niet te investeren in extra personeel want het kan eenvoudig tussendoor worden gedaan door het schoonmaakpersoneel. Ook heeft het geen extra handeling en administratie die een externe wasserij met zich mee brengt.

Nieuwsgierig geworden?

Ik help u graag verder bij het opzetten van een professionele was oplossing welke u ontzorgt van a - z. U betaalt gemakkelijk per kilogram schoon wasgoed.

088 - 5286388
Nieuwsgierig geworden?

Herman Harsevoort
Professionele wasexpert