Waarom industrieel wassen?

Wat is een industriële wasmachine?

Een industriële wasmachine is net als een professionele wasmachine geschikt om veel was te draaien. Een industriële wasmachine gaat echter geen 20.000 draaienuren, maar tot wel 50.000 draaiuren mee. Daarnaast is een industriële wasmachine geschikt om in een korte tijd enorm veel was te verwerken dankzij nóg kortere processen en een laadcapaciteit van 8KG tot maar liefst 120KG!

De voordelen van een industriële wasmachine

De voordelen van een industriële wasmachine

1. Hoog en laagcentrifugeren mogelijk. Een laagcentrifugerende wasmachine is ideaal voor zwaar wasgoed zoals paardendekens en schoonmaakmoppen. 
2. Altijd voorzien van een zeer groot aantal wasprogramma's. Deze zijn vrijprogrammeerbaar. 
3. Verbruikt nog minder energie en bespaart daardoor uw portemonnee en het millieu. 
4. Nog kortere wasprogramma's van wel 30 minuten.
5. Voorzien van een restvochtmeting. Stel deze in op bijvoorbeeld 25% en de wasmachine dringt het restvocht terug met 25%. Hierdoor kunt u zonder de was in droger te doen, direct overgaan tot het mangelen van het wasgoed. 
6. Industriële wasmachine zijn altijd voorzien van hermetisch afsluitbare deuren. Dus geen last meer van achterblijvend vuil of slijtend deurrubber. 
7. Standaard voorzien van een roestvrijstalen trommel, kuip en buitenzijde.
 

Sauna Thermen Zuidwolde

Wassen met industriële wasserijapparatuur

Wassen met industriële wasserijapparatuur

Sauna Thermen Zuidwolde heeft ervoor gekozen om de 700KG aan wasgoed per week te gaan wassen met industriële apparatuur. Deze apparatuur is het meest geschikt voor veel wasgoed verwerken in korte tijd dankzij korte was- en droogprogramma's en hermetisch afsluitbare deuren. 

Wassen met industriële wasserijapparatuur Lees meer
Sauna Thermen Zuidwolde