Professionele wasmachine

LaundryLion PW-100 - 10 kg

Type product Wasmachine
Professioneel of industrieel Professioneel
Laadcapaciteit in KG 10
Type verwarming Elektrisch of gas

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

De PW-100 professionele wasmachine is een machine welke lijkt op een huishoudelijke wasmachine, maar het niet is. Zo zorgt deze wasmachine ervoor dat uw was binnen 45min wordt gewassen waar een huishoudelijke wasmachine er al snel 1,5u over doet. Daarnaast is de wasmachine voorzien van speciale wasprogramma's voor extra voorwas, langere wastijd maar ook voor extra spoeling. Verder is de LaundryLion PW-100 professionele wasmachine erg gebruiksvriendelijk en is het een duurzame wasmachine dankzij een roestvrij stalen kuip, trommel en indien gewenst ook panelen.

Professioneel wassen op ergonomische hoogte
Om het in- en uitladen van het wasgoed te vergemakkelijken plaatsen wij de professionele wasmachine indien gewenst op sokkels (stalen frames) zodat er op ergonomische hoogte gewerkt kan worden. Bovendien kan de deur 180° opengezet worden. 

Uitermate geschikt voor...
Deze professionele wasmachine is de ideale machine voor wanneer u op zoek bent naar een snelle manier om uw was te verwerken. Daarmee wordt deze wasmachine veelal ingezet in situaties waar meer dan 150 kilogram wasgoed per week gewassen dient te worden. Dankzij de korte wasprocessen is de was sneller gedaan maar wordt de was ook beter gereinigd dan bij huishoudelijke wasmachines. 

Stapelbaar in combinatie met een wasmachine
Deze professionele wasmachine kan worden gestapeld met een bijhorende professionele wasdroger. Met deze PWD-100 gestapelde wasmachine en wasdroger kunt u wassen en drogen op nog geen 1m2. Ideaal dus voor wanneer u beschikt over een kleine wasruimte.

LaundryLion PD-200 - 10 kg
LaundryLion PD-200 - 10 kg
Bekijk details

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Eén prijs per kilogram
  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén partner voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam