Professionele wasmachine

Schulthess 9240 - 8 kg

Type product Wasmachine
Professioneel of industrieel Professioneel
Laadcapaciteit in KG 8
Type verwarming Elektrisch of warm water

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

Deze professionele wasmachine van Schulthess beschikt over een laadcapaciteit van 8 kg welke al binnen 45min kan worden gewassen. Ideaal voor wanneer u veel was moet draaien in een korte tijd dus! De machines is geheel gebouwd uit RVS waardoor de wasmachine uiterst betrouwbaar is, vooral in combinatie met de hoogwaardige lagers, sterke schokbrekers en onderhoudsvrije motor. Ondanks dat het een professionele wasmachines is, zijn de afmetingen met HxBxD 900x630x720 mm erg compact te noemen.

Gebruiksvriendelijk en uitgebreide mogelijkheden
Om het gebruiksgemak te vergroten is de wasmachine voorzien van een deur die 180° geopend kan worden om het laden en lossen van uw wasgoed te vergemakkelijken. Daarnaast beschikt deze Schulthess wasmachine over een duidelijk en overzichtelijk besturingssysteem en display met een ruime keus aan wasprogramma's. De deur kan naar wens links of rechtsom open gezet worden. Dankzij de PC-interface - en nu de nieuwe USB-interface - samen met de bijhorende programma-uitbreidingsopties zijn Schulthess wasmachines volledig voorbereid om aan toekomstige uitdagingen. Het voordeel van deze systemen is namelijk dat de wasprogramma's gemakkelijk zelf te programmeren zijn. 

Hermetisch afsluitbare deur
Bevat uw wasgoed oliën, crèmes of vetten uit de keuken? Dan kunnen deurrubbers (manchetten) snel gaan lekken. Deze wasmachines is daarom ook leverbaar in een uitvoering met een hermetisch afsluitbare deur zonder manchetten. 

Breed inzetbaar
Deze wasmachine is dankzij de uitgebreide mogelijkheden en de optionele hermetische afsluitbare deur uitermate geschikt voor o.a. horeca, B&B's, kinderdagverblijven, hotels, zorg(-groepen) en wasserettes. 

Stapelbaar met bijhorende professionele wasmachine
Bij deze professionele wasmachine is ook een professionele wasdroger leverbaar. Heeft u maar weinig ruimte beschikbaar? De bijhorende wasdroger kan indien gewenst worden gestapeld bovenop deze wasmachine zodat u kunt wassen en drogen op minder dan 1m2.

Schulthess 9350 - 8 kg
Schulthess 9350 - 8 kg
Bekijk details

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Eén prijs per kilogram
  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén partner voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam