Horeca

Professioneel wassen binnen uw horecaonderneming?

Vraag direct een adviesgesprek

Professionele wasserijapparatuur voor uw horecaonderneming

Als eigenaar van een hotel, restaurant of cafe wilt u kwaliteit en hygiëne uitstralen naar uw gasten. Door in huis te gaan wassen met professionele of industriële machines kunt u uw handdoeken, tafellinnen en personeelskleding wassen en drogen wanneer en hoevaak u wilt. Daarnaast blijft de kwaliteit behouden dankzij de hoge kwaliteitseisen van onze machines en wasmiddelen. Ook binnen uw horecaonderneming kunt u professioneel wassen zonder investering.

Direct contact opnemen
De beste apparatuur voor uw horeca was

De beste apparatuur voor uw horeca was

Op basis van het type wasgoed, mate van vervuilling, hoeveelheid wasgoed én de beschikbare ruimte selecteren wij samen met u de meeste geschikte wasserijapparatuur. Gaat u bijvoorbeeld minder dan 300KG per week aan kleding wassen? Dan volstaat één professionele was- en droogset welke indien nodig gestapeld kunnen worden waardoor u op minder dan 1m² uw was kunt doen. Gaat u meer wassen en ook bedtextiel wassen? Dan past industriële apparatuur beter met een mangel om uw bedtextiel goed te kunnen strijken.

 

Lees hier meer over onze wasserijapparatuur
Het juiste wasmiddel, voor een optimaal resultaat

Het juiste wasmiddel, voor een optimaal resultaat

Behalve de wasserijapparatuur, is het wasmiddel van groots belang om een optimaal resultaat te kunnen realiseren. Voor elk type wasgoed selecteert Laundry Use het juiste wasmiddel of wasmiddelen. Met een automatisch zeepdoseersysteem wordt het wasmiddel bovendien automatisch gedoseerd aan de hand van het geselecteerde wasprogramma. Wij selecteren de exact juiste dosering voor een optimaal resultaat, zonder dat er teveel wordt gedoseerd. Dat is goed voor uw portemonnee en voor het milieu. 

Lees meer over wasmiddelen en zeep doseren
Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Dankzij voorgeprogrammeerde was- en droogprogramma's kan een was- en droogcyclus gestart worden door het wasprogramma te kiezen en deze te starten met één simpele druk op de knop. Zo word wassen binnen uw horecabedrijf nog gemakkelijker dan thuis!

Flexibel, snel & voordelig

Flexibel, snel & voordelig

Met een eigen wasvoorziening kunt u bij nood snel een wasje draaien. Een wasprogramma van een professionele wasmachine duurt maar 45-60 minuten en voor een droogprogramma geldt hetzelfde. Een wasje tussendoor is dus zo gedaan en extra personeel is zeker niet altijd nodig. Bovendien bent u niet afhankelijk van vastgestelde haal- en brengdagen van uw wasgoed van de externe wasserij.

Goedkoper
Tenslotte is in eigen beheer wassen in de meeste gevallen aanzienlijk goedkoper dan uitbesteden. Of dat ook voor u geldt? Laundry rekent het graag en vrijblijvend voor u uit!

Hotel Termunterzijl

Eigen wasruimte om eigen huisstijl door te voeren in linnen

Wassen in eigen beheer om eigen linnen te gebruiken

Hotel Termunterzijl heeft gekozen om zelf te gaan wassen met Laundry Use. 

"Wij willen graag onze huisstijl doorvoeren in onze linnen. Dat betekend specifieke kleuren en dus geen standaard witte lakens. Een eigen uitstraling dus. En dat kan niet als je het uitbesteed. De kleuren vervagen dan en vaak moet je je linnen kopen bij de wasserij en die zijn altijd wit" vertelt de eigenaar Arjan van Hotel Termunterzijl.

Wassen in eigen beheer om eigen linnen te gebruiken Hotel Termunterzijl

Hotel de Prince

Duurzaam wassen in eigen beheer

Duurzaam wassen in eigen beheer

Hotel de Prince in Nijmegen wast haar vitrages, gordijnen, spreien, dekens en dekbedden in eigen huis. Want zei Roy Knijf: "Het in eigen huis wassen van textiel draagt in belangrijke mate bij aan de totale hygiëne van de kamer en dus aan de uitstraling van mijn hotel. Met één wasmachine en wasdroger met een laadcapaciteit van 20kg en een industriele mangel is de afwerking perfect."

Duurzaam wassen in eigen beheer Hotel de Prince

Sauna Thermen Zuidwolde

Wasgoed uit de keuken zelf wassen en drogen

Wasgoed uit de keuken zelf wassen en drogen

Sauna Thermen Zuidwolde heeft ervoor gekozen om de bedrijfskleding, handoeken, theedoeken al het andere wasgoed van de keuken in huis te gaan wassen. Hiervoor heeft Laundry Use één industriële wasmachine en één industriële bijpassende wasdroger geplaatst. De eigenaresse geeft als reden om zelf te wassen: "zelf wassen is goedkoper dan uitbesteden. En als je uitbesteed moet je een grotere voorraad aan linnen hebben vanwege de lange wachttijden."

 

Wasgoed uit de keuken zelf wassen en drogen Sauna Thermen Zuidwolde

B&B Blossom

Kleine oplossing, groots gemak

Kleine oplossing, groots gemak

B&B Blossom, een Bed & Breakfast gelegen in Lisse heeft gekozen om te gaan wassen met Laundry Use. Samen met B&B Blossom hebben wij de machines geselecteerd in combinatie met het juiste wasmiddel waarmee kwaliteit behouden blijft. Met twee 8kg semi-professionele wasmachines kan deze Bed en Breakfast haar gasten de kwaliteit bieden die zij verdienen.

Kleine oplossing, groots gemak B&B Blossom

Wilt u ook professioneel wassen binnen uw horecaonderneming?

Ik help u graag verder bij het opzetten van een professionele wasoplossing binnen uw horecaonderneming welke u ontzorgt van a - z. U betaalt gemakkelijk een bedrag per kilogram welke met u meeveranderd als u meer of minder gaat wassen.

088 - 5286388
Wilt u ook professioneel wassen binnen uw horecaonderneming?

Dinand Kiezebrink
Professionele wasexpert