Horeca

Professioneel wassen binnen uw horecaonderneming?

Vraag direct een adviesgesprek

Professionele wasmachines in de horeca

Als eigenaar van een hotel, restaurant of cafe wilt u kwaliteit en hygiëne uitstralen naar uw gasten. Door in huis te gaan wassen met professionele machines kunt u uw handdoeken, tafellinnen en personeelskleding wassen en drogen wanneer en hoevaak u wilt. Daarnaast blijft de kwaliteit behouden dankzij de hoge kwaliteitseisen van onze machines en wasmiddelen. Ook binnen uw horecaonderneming kunt u professioneel wassen zonder investering.

Direct contact opnemen
Behoud van kwaliteit

Behoud van kwaliteit

Wij stellen samen met u professionele machines- en wasmiddelen samen welke perfect passen bij uw situatie. Zo bent u elke dag weer voorzien van schoon textiel en kunt u hygiëne uitstralen naar uw gasten.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Dankzij de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke bediening van de machines kan een cyclus worden gestart met één druk op de knop. Het wasmiddel wordt bovendien automatisch gedoseerd aan de hand van het geselecteerde wasprogramma. 

Flexibel

Flexibel

Met een eigen wasvoorziening kunt u bij nood snel een wasje draaien. Een wasprogramma duurt maar 40 minuten en een droogprogramma zelfs maar 20 minuten. Een wasje tussendoor is dus zo gedaan en extra personeel is zeker niet nodig. 

Hotel de Prince

Duurzaam wassen in eigen beheer

Duurzaam wassen in eigen beheer

Prachtig hotel in Nijmegen wilde haar vitrages, gordijnen, spreien, dekens en dekbedden in eigen huis wassen. Want zei Roy Knijf: "Het in eigen huis wassen van textiel draagt in belangrijke mate bij aan de totale hygiëne van de kamer en dus aan de uitstraling van mijn hotel". Met één wasmachine en wasdroger met een laadcapaciteit van 20kg en een industriele mangel is de afwerking perfect.

Duurzaam wassen in eigen beheer Hotel de Prince

B&B Blossom

Kleine oplossing, groots gemak

Kleine oplossing, groots gemak

B&B Blossom, een Bed & Breakfast gelegen aan de prachtige Leidsegracht in hartje Amsterdam heeft gekozen om te gaan wassen met Laundry Use. Samen met B&B Blossom hebben wij de machines geselecteerd in combinatie met het juiste wasmiddel waarmee kwaliteit behouden blijft. Met twee 8kg semi-professionele wasmachines kan deze Bed en Breakfast haar gasten de kwaliteit bieden die zij verdienen.

Kleine oplossing, groots gemak B&B Blossom

Wilt u ook professioneel wassen binnen uw horecaonderneming?

Ik help u graag verder bij het opzetten van een professionele wasoplossing binnen uw horecaonderneming welke u ontzorgt van a - z. U betaalt gemakkelijk een bedrag per kilogram welke met u meeveranderd als u meer of minder gaat wassen.

088 - 5286388
Wilt u ook professioneel wassen binnen uw horecaonderneming?

Dinand Kiezebrink
Professionele wasexpert