Horeca

Professioneel wassen binnen uw horecaonderneming?

Vraag direct een adviesgesprek

Professionele wasserijapparatuur voor uw horecaonderneming

Als eigenaar van een hotel, restaurant of cafe wilt u kwaliteit en hygiëne uitstralen naar uw gasten. Door in huis te gaan wassen met professionele machines kunt u uw handdoeken, tafellinnen en personeelskleding wassen en drogen wanneer en hoevaak u wilt. Daarnaast blijft de kwaliteit behouden dankzij de hoge kwaliteitseisen van onze machines en wasmiddelen. Ook binnen uw horecaonderneming kunt u professioneel wassen zonder investering.

Direct contact opnemen
Behoud van kwaliteit

Behoud van kwaliteit

Wij stellen samen met u professionele machines- en wasmiddelen samen welke perfect passen bij uw situatie. Zo bent u elke dag weer voorzien van schoon textiel en kunt u hygiëne uitstralen naar uw gasten. Het wasmiddel wordt bovendien automatisch gedoseerd aan de hand van het geselecteerde wasprogramma. Deze was- en droogprogramma's worden door ons voorgeprogrammeerd aan de hand van het type wasgoed dat wilt gaan wassen of drogen.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Dankzij voorgeprogrammeerde was- en droogprogramma's kan een was- en droogcyclus gestart worden door het wasprogramma te kiezen en deze te starten met één simpele druk op de knop.

Flexibel en snel

Flexibel en snel

Met een eigen wasvoorziening kunt u bij nood snel een wasje draaien. Een wasprogramma van een professionele wasmachine duurt maar 45-60 minuten en voor een droogprogramma geldt hetzelfde. Een wasje tussendoor is dus zo gedaan en extra personeel is zeker niet altijd nodig. Bovendien bent u niet afhankelijk van vastgestelde haal- en brengdagen van uw wasgoed van de externe wasserij. 

Deze horecaondernemers hebben gekozen voor Laundry Use

Lees hieronder de verhalen van een greep uit onze klanten binnen de horeca.

Hotel Termunterzijl

Eigen wasruimte om eigen huisstijl door te voeren in linnen

Wassen in eigen beheer om eigen linnen te gebruiken

Hotel Termunterzijl heeft gekozen om zelf te gaan wassen met Laundry Use. 

"Wij willen graag onze huisstijl doorvoeren in onze linnen. Dat betekend specifieke kleuren en dus geen standaard witte lakens. Een eigen uitstraling dus. En dat kan niet als je het uitbesteed. De kleuren vervagen dan en vaak moet je je linnen kopen bij de wasserij en die zijn altijd wit" vertelt de eigenaar Arjan van Hotel Termunterzijl.

Wassen in eigen beheer om eigen linnen te gebruiken Hotel Termunterzijl

Hotel de Prince

Duurzaam wassen in eigen beheer

Duurzaam wassen in eigen beheer

Hotel de Prince in Nijmegen wast haar vitrages, gordijnen, spreien, dekens en dekbedden in eigen huis. Want zei Roy Knijf: "Het in eigen huis wassen van textiel draagt in belangrijke mate bij aan de totale hygiëne van de kamer en dus aan de uitstraling van mijn hotel. Met één wasmachine en wasdroger met een laadcapaciteit van 20kg en een industriele mangel is de afwerking perfect."

Duurzaam wassen in eigen beheer Hotel de Prince

B&B Blossom

Kleine oplossing, groots gemak

Kleine oplossing, groots gemak

B&B Blossom, een Bed & Breakfast gelegen aan de prachtige Leidsegracht in hartje Amsterdam heeft gekozen om te gaan wassen met Laundry Use. Samen met B&B Blossom hebben wij de machines geselecteerd in combinatie met het juiste wasmiddel waarmee kwaliteit behouden blijft. Met twee 8kg semi-professionele wasmachines kan deze Bed en Breakfast haar gasten de kwaliteit bieden die zij verdienen.

Kleine oplossing, groots gemak B&B Blossom

Sauna Thermen Zuidwolde

Wasgoed uit de keuken zelf wassen en drogen

Wasgoed uit de keuken zelf wassen en drogen

Sauna Thermen Zuidwolde heeft ervoor gekozen om de bedrijfskleding, handoeken, theedoeken al het andere wasgoed van de keuken in huis te gaan wassen. Hiervoor heeft Laundry Use één industriële wasmachine en één industriële bijpassende wasdroger geplaatst. De eigenaresse geeft als reden om zelf te wassen: "zelf wassen is goedkoper dan uitbesteden. En als je uitbesteed moet je een grotere voorraad aan linnen hebben vanwege de lange wachttijden."

 

Wasgoed uit de keuken zelf wassen en drogen Sauna Thermen Zuidwolde

Wilt u ook professioneel wassen binnen uw horecaonderneming?

Ik help u graag verder bij het opzetten van een professionele wasoplossing binnen uw horecaonderneming welke u ontzorgt van a - z. U betaalt gemakkelijk een bedrag per kilogram welke met u meeveranderd als u meer of minder gaat wassen.

088 - 5286388
Wilt u ook professioneel wassen binnen uw horecaonderneming?

Dinand Kiezebrink
Professionele wasexpert