Wasbeheer

7 Zelf-service Wasserettes

Zelfservice Wasserettes

Wasbeheer heeft complete Zelfservice Wasserettes opgezet zonder een euro te hoeven investeren. Dit zijn wasserettes met alles erop en eraan zodat de klanten snel en gemakkelijk de was kunnen doen. Deze wasserettes zijn gebouwd voor bewoners van appartementencomplexen. 

Elektronisch betaalsysteem

Elektronisch betaalsysteem

De gebruikers van de wasserette kunnen gemakkelijk en snel in vijf eenvoudige stappen betalen via het elektronische betaalsysteem. Dit betaalsysteem beschikt over de mogelijk om contactloos te betalen.

Automatische zeepdosering

Automatische zeepdosering

De klanten van de wasserette hoeven zich niet druk te maken om welk type en hoeveelheid wasmiddel er toegevoegd dient te worden. Na betaling bij de betaalautomaat start het programma en wordt het wasmiddel automatisch gedoseerd middels het automatisch zeepdoseersysteem.

Ga naar onze automatisch zeepdoseersystemen
Uitbreiding binnen looptijd abonnement

Uitbreiding binnen looptijd abonnement

Naarmate de wasserette bestond, werd er steeds meer gewassen door steeds meer klanten. Hierdoor kwam het met regelmaat voor dat er net één wasmachine tekort was. Daarom heeft Laundry Use een extra Schulthess 9240 8KG professionele wasmachine geplaatst zodat er altijd een wasmachine beschikbaar is voor een wasje draaien.

Wasbeheer heeft deze machine toegevoegd aan het abonnement door per maand een klein bedrag bij te betalen. Super handig dus!

Wilt u ook een wasserette opstarten zonder investering?

Wij helpen u graag verder bij het opzetten van een wasserette. U betaalt gemakkelijk één prijs per kilogram wasgoed welke met u mee veranderd als u meer of minder gaat wassen.

088 - 5286388
Wilt u ook een wasserette opstarten zonder investering?

Dinand Kiezebrink
Professionele wasexpert