Industriële wasmachine

LaundryLion MHS-360 - 36 kg Barrier

Type product Wasmachine
Professioneel of industrieel Industrieel
Laadcapaciteit in KG 36
Type verwarming Elektrisch, warm water of stoom

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

Deze industriële Medicial High Spin LaundryLion wasmachine beschikt over een laadcapaciteit van 36 kg en een inhoud van 360 liter. Deze hygiënische industriële wasmachine is speciaal ontworpen om extreem weinig water te verbruiken zonder de kwaliteit van het wassen terug te dringen. 

Door de vernieuwde revolutionaire trommel wordt het restvocht met 25% terug gedrongen waardoor er meer dan 20% bespaard kan worden op het drogen van uw was. Bovendien kan de deur 180° opengezet worden voor nog grotere gebruiksvriendelijkheid. Tot slot beschikt de wasmachine over een automatische deurpositionering en een extra grote deuropening zodat er gemakkelijk geladen en gelost kan worden.

Vuil en schoon wasgoed gescheiden
Doordat een industriële barrier wasmachine aan beide zijden kan worden in- en uitgeladen kan schoon en vuil wasgoed gescheiden worden gehouden. Dit voorkomt kans virusbesmettingen en is daarom een veel gebruikte machine binnen zorginstellingen en verpleeg- en ziekenhuizen. 

LaundryLion TD-680D - 37 kg
LaundryLion TD-680D - 37 kg
Bekijk details

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Eén prijs per kilogram
  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén partner voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam