Industriële wasmachine

LaundryLion HS-135 - 15 kg

Type product Wasmachine
Professioneel of industrieel Industrieel
Laadcapaciteit in KG 15
Type verwarming Elektrisch, warm water of stoom

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

Deze High Spin LaundryLion industriële wasmachine beschikt over een laadcapaciteit van 15 kg dat al binnen ongeveer 45 minuten wordt gereinigid. Daardoor kunt u in een korte tijd erg veel wasgoed verwerken. Dit doet de wasmachine terwijl het extreem weinig water verbruikt terwijl de kwaliteit van het wassen optimaal blijft. Een ander voordeel is dat deze industriële wasmachine weinig ruimte in beslag neemt. De afmetingen van deze wasmachine zijn HxBxD: 1225x795x945 mm.

Werken op ergonomische hoogte
Om ervoor te zorgen dat het in- en uitladen van het wasgoed geen rugpijn oplevert, plaatsen wij in de meeste gevallen de wasmachine bovenop een sokkel (stalen frame). Daarnaast kan de deuropening 180° opengezet worden. Zo kan er op ergonomische gewerkt worden. 

Hermetisch afsluitbare deur
Industriële wasmachines zijn ideaal voor wanneer uw wasgoed sporen van vetten, oliën of crèmes bevat. Waar huishoudelijke en de meeste professionele wasmachines snel last krijgen van lekkages rondom de deur hebben deze industriële wasmachines hier nooit last van. Elke industriële wasmachine uit ons assortiment is namelijk voorzien van een hermetisch afsluitbare deur, dus zonder deurrubber/manchetten. 

Een industriële wasmachine breed inzetbaar
De robuuste bouw, de lage wasprocessen en de hermetisch afsluitbare deur maken deze wasmachine eigenlijk inzetbaar binnen elke branche waar veel gewassen wordt maar ook juist binnen de horeca dankzij de hermetisch afsluitbare deur. Daarnaast is deze machine ook uitermate geschikt om bed- en badlinnen te wassen voor hotels en b&b's. De programma's zijn bovendien vrij programmeerbaar waardoor alle denkbare programma's kunnen worden samengesteld. 

Speciale laag centrifugerende uitvoering voor zwaar wasgoed.
Gaat u wasgoed wassen zoals paardendekens, tentbedden of ander zwaar wasgoed? Deze machine is ook leverbaar in een laag centrifugerende uitvoering welke speciaal is gemaakt om zwaar wasgoed te verwerken.

LaundryLion TD-300D - 15 kg
LaundryLion TD-300D - 15 kg
Bekijk details

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Eén prijs per kilogram
  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén partner voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam