Industriële Mangel

LaundryLion LSR

Type product Mangel
Rollengte van de mangel 160-320cm
Professioneel of industrieel Industrieel

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

Deze industriële LaundryLion LSR mangellijn beschikt over een cilinderverwarming die in de strijkcilinder wordt verwarmd. Deze mangel is ontworpen om extreem snel op temperatuur te komen en heeft daarnaast een groot contactoppervlakte. Door deze eigenschappen is deze mangel perfect voor het strijken van lakens, servetten en ander textiel. Bij deze mangel heeft u de keuze uit drie soorten verwarming, namelijk stoom, elektrisch en gas. De diameter van de rol is verkrijgbaar vanaf 320 mm tot 800 mm en de bruikbare lengte van de rol is verkrijgbaar vanaf 1600 mm tot en met 3200 mm. 

Naast het perfecte strijkresultaat bevat de LaundryLion LSR industriële mangel duurzame strijkriemen, wat u een lange levensduur garandeert. Daarnaast is deze mangel gebruiksvriendelijk door de makkelijk te bedienen microprocessor. Naast het gemak dat deze mangel u biedt, biedt de mangel u en uw medewerkers ook extra veiligheid. De mangel is namelijk voorzien van een noodknop en hoofdschakelaar in één en een extra vingerbescherming. Tot slot beschikt deze industriële singelmangel over diverse gepatenteerde systemen die allemaal onderhoudsvrij zijn. Zo houdt u tijd over voor andere zaken en kunnen uw klanten elke dag genieten van het beste strijkresultaat!

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Eén prijs per kilogram
  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén partner voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam