Flay Schoonmaak

Een industriële wasserij

Een eigen wasserij, zonder investering

"Wij zijn van origine een schoonmaakbedrijf. Ter uitbreiding van onze dienstverlening en bedrijf zijn wij op zoek gegaan naar een mogelijkheid om industriële wasmachines te leasen om een wasserij te starten. Via Laundry Expert kwamen wij bij het concept Laundry Use uit waar wij niet alleen de machines leasen, maar ook professioneel wasmiddel en service ontvangen." - Amela van Flay Schoonmaak

Voor dit alles betaalt Flay Schoonmaak één prijs per kilogram wasgoed, zonder investering. 

Industriële wasmachine

Industriële wasmachine

Flay Schoonmaak heeft ervoor gekozen om klein te beginnen. Daarom is ervoor gekozen om te gaan wassen met een LaundryLion HS-80 industriële wasmachine met een laadcapaciteit van 9 kg. Deze wasmachine doet de was al binnen 45 minuten waardoor er in korte tijd veel was gedraaid kan worden. De wasmachines is geplaatst boven op een stalen frame (sokkel) ter verhoging van de wasmachine zodat er op ergonomische hoogte gewerkt kan worden.

Ga verder naar onze industriële wasmachines
Automatisch zeepdoseersysteem (incl. professioneel wasmiddel)

Automatisch zeepdoseersysteem (incl. professioneel wasmiddel)

Doordat Flay Schoonmaak het wasgoed voor klanten uit verschillende branches wast hebben zij te maken met verschillende soorten vervuiling. Daarom maakt Flay Schoonmaak gebruik van drie wasmiddelen welke zijn aangesloten op elk een eigen zeepdoseersysteem in pompversie. Dit systeem zorgt voor een exacte zeepdosering waardoor het niet te veel maar ook niet te weinig wasmiddel wordt toegevoegd aan het wasproces. Zo wordt elk type textiel grondig gereinigd waarbij geen overbodige hoeveelheid wasmiddel wordt gebruikt. 

Ga naar onze automatische zeepdoseersystemen
Bijpassende industriële wasdroger

Bijpassende industriële wasdroger

De bijpassende LaundryLion TD-195D industriële wasdroger met eveneens 9 kilogram aan laadcapaciteit zorgt ervoor dat het wasgoed in ongeveer 45 minuten wordt gedroogd.

Restvochtmeting voor gemakkelijk mangelen
Doordat Flay Schoonmaak ook de was doet van bedrijven waarvoor lakens moeten worden gewassen, dient het wasgoed ook te worden gemangeld. Hiervoor beschikt de wasdroger over restvochtmeting. Deze optie zorgt ervoor dat er na het drogen een klein vochtpercentage in het textiel behouden blijft. Hierdoor kan het bed- en badlinnen gemakkelijk worden gemangeld. 

Ga verder naar onze industriële wasdrogers
Professionele mangel

Professionele mangel

"Wij mogen ons heel gelukkig prijzen met de nieuwe mangel van 2 meter :). Dank je wel Laundry Use."

Nadat wij de machines hadden geïnstalleerd heeft Flay Schoonmaak gevraagd of het abonnement uitgebreid kon worden met een professionele mangel. Twee weken na de installatie van de wasmachine met droger hebben wij de LaundryLion i30-200 professionele mangel opgestuurd waarna wij bovenstaande reactie hebben mogen lezen. Deze mangel heeft een rolbreedte van 200cm waardoor ook de grootste lakens gemakkelijk gemangel kunnen worden. Flay Schoonmaak betaalt gemakkelijk een klein bedrag per kilogram wasgoed extra om ook gebruik te maken van deze mangel. 

Ga verder naar onze professionele mangels

Bent u op zoek naar industriële wasmachines voor uw wasserij?

U betaalt gemakkelijk een prijs per kilogram welke met u mee veranderd als u meer of minder gaat wassen. Ik help u graag om de juiste keuze te maken uit onze wasserijmachines. 

088 - 5286388
Bent u op zoek naar industriële wasmachines voor uw wasserij?

Dinand Kiezebrink
Wasexpert