Sawatdee Spa

Professioneel in huis wassen & drogen op 1m2

Professioneel in huis wassen & drogen op 1m2

Sawatdee Spa is een plek waar masseuses de balans tussen uw lichaam en geest helpen terug te vinden. Dit doen zij met behulp van schoonheidsbehandelingen en massages. De 970kg wasgoed per maand wordt gewassen met een stapelbare professionele wasmachine en droger set. 

Bezoek zelf de wasserij van Sawatdee Spa
Oliën en crèmes

Oliën en crèmes

Bij massages worden oliën gebruikt welke in de handdoeken gaan zitten. Een huishoudelijke machine kan deze oliën nooit helemaal verwijderen en is deze bovendien hiervoor niet gebouwd. De deurrubbers scheuren als gevolg van de oliën die erin gaan zitten. Daarom heeft Sawatdee Spa een 8kg professionele wasmachine zonder deurrubbers aangevraagd bij Laundry Use. Nu worden de oliën en crèmes helemaal verwijderd uit de handdoeken en ruiken zij heerlijk fris.

Automatische zeepdoseringssysteem en programma's

Automatische zeepdoseringssysteem en programma's

De wasmachine is aangesloten op een automatische zeepdoseringsysteem waardoor er niet meer handmatig wasmiddel toegevoegd hoeft te worden. Daarnaast hebben wij programma's ontwikkeld en ingesteld welke perfect zijn om de handdoeken en linnen te wassen welke oliën bevatten. Zo kan de was worden gedaan met één druk op de knop. 

Uitbreiding met een bijpassende droger

Uitbreiding met een bijpassende droger

Nadat de wasmachine door ons was geplaatst en geïnstalleerd heeft Sawatdee Spa ervoor gekozen om ook professioneel te gaan drogen met een 8kg droger. Dit omdat de droogprocessen van de huishoudelijke droger wel tweemaal zo lang waren als die van een professionele droger.

De droger hebben wij bovenop de wasmachine gestapeld zodat er op nog geen 1m2 kan worden gewassen én gedroogd. Met behulp van een stapelkit die wij tussen de machines hebben geplaatst wordt trilling en beschadiging voorkomen. 

Zorgeloos wassen en drogen

Zorgeloos wassen en drogen

Met de professionele wasmachine en droger met professionele wasmiddel kan Sawatdee nu haar handdoeken en linnen echt reiningen. Hiervoor betaalt zij alleen per kilogram wasgoed welke meeveranderd als er meer of minder worden gewassen. Zo wordt er nooit teveel betaalt. 

Wilt u ook professioneel of industrieel wassen zonder te investeren?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen. 

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen