Sawatdee Spa

Professionele wasmachine met professionele droger op 1m2

Een gestapelde professionele wasmachine met droger

Sawatdee Spa is een plek waar masseuses de balans tussen uw lichaam en geest helpen terug te vinden. Dit doen zij met behulp van schoonheidsbehandelingen en massages. De 970kg wasgoed per maand wordt gewassen met een professionele wasmachine met een professionele droger welke wij hebben gestapeld. 

Professionele wasmachine zonder deurrubber

Professionele wasmachine zonder deurrubber

Bij massages worden oliën gebruikt welke in de handdoeken gaan zitten. Een huishoudelijke machine kan deze oliën nooit helemaal verwijderen en is deze bovendien hiervoor niet gebouwd. De deurrubbers scheuren als gevolg van de oliën die erin gaan zitten. Daarom heeft Sawatdee Spa een Schulthess 9240 8kg professionele wasmachine zonder deurrubber aangevraagd bij Laundry Use. Nu worden de oliën en crèmes helemaal verwijderd uit de handdoeken en ruiken zij heerlijk fris zonder lekkages rondom de deur.

Ga verder naar onze professionele wasmachines
Automatische zeepdoseringssysteem en programma's

Automatische zeepdoseringssysteem en programma's

De wasmachine is aangesloten op een enkel zeepdoseerpompje waardoor er niet meer handmatig wasmiddel toegevoegd hoeft te worden. Daarnaast hebben wij programma's ontwikkeld en ingesteld welke perfect zijn om de handdoeken en linnen te wassen welke oliën bevatten. Zo kan de was worden gedaan met één druk op de knop. 

Ga naar onze automatische zeepdoseersystemen
Uitbreiding met een bijpassende professionele wasdroger

Uitbreiding met een bijpassende professionele wasdroger

Nadat de wasmachine door ons was geplaatst en geïnstalleerd heeft Sawatdee Spa ervoor gekozen om ook professioneel te gaan drogen met een Schulthess 9350 8kg professionele wasdroger. Dit omdat de droogprocessen van de huishoudelijke droger veel te lang waren waardoor er teveel tijd ging zitten in het drogen van het wasgoed.

De droger hebben wij bovenop de wasmachine gestapeld zodat er op nog geen 1m2 kan worden gewassen én gedroogd. Met behulp van een stapelkit die wij tussen de machines hebben geplaatst wordt trilling en beschadiging voorkomen. 

Ga verder naar onze professionele wasdrogers
Zorgeloos wassen en drogen

Zorgeloos wassen en drogen

Met de professionele wasmachine en droger met professionele wasmiddel kan Sawatdee nu haar handdoeken en linnen echt reiningen. Hiervoor betaalt zij alleen per kilogram wasgoed welke meeveranderd als er meer of minder worden gewassen. Zo wordt er nooit teveel betaalt. 

Zoekt u ook professionele wasmachines voor uw beauty- of massagesalon?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt wassen met professionele wasmachines zonder te investeren. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen. 

088 - 5286388
Zoekt u ook professionele wasmachines voor uw beauty- of massagesalon?

Dinand Kiezebrink
Wasexpert