Stichting ouderenzorg Wilgaerden

Zelf professioneel wassen en drogen

Stichting ouderenzorg Wilgaerden

Stichting ouderenzorg Wilgaerden is een zorgorganisatie welke zorg verleent aan ouderen in heel Friesland. Het wasgoed van locatie Venhuizen wassen zij zelf met professionele wasmachiens van Laundry Use. Door zelf te gaan wassen kan de huishoudelijke sfeer worden behouden. De kleding blijft binnen de muren van het zorgcomplex en blijft dichtbij de cliënt. Zo kan er voorzichtig worden omgegaan met de kleding van de bewoners. 

Professionele wasmachine met 8 kg laadcapaciteit

Professionele wasmachine met 8 kg laadcapaciteit

De wasmachine van Wilgaerden is een Schulthess 9240 professionele wasmachine met 8 kg laadcapaciteit. Hiermee kan Wilgaerden alle was draaien dankzij de korte wasprogramma's. Voor de verschillende soorten textiel, denk aan bonte was en delicate was, hebben wij de wasprogramma's voorgeprogrammeerd. Met behulp van deze wasprogramma's raakt kleding van de bewoners niet beschadigd en krimpt het niet. Daarnaast kan elke programma worden gestart met één druk op de knop. Met de bijpassende Schulthess 9350 professionele wasdroger wordt het wasgoed vervolgens binnen 45min gedroogd.

Ga verder naar onze professionele wasmachines
Een automatisch zeepdoseersysteem

Een automatisch zeepdoseersysteem

Het wasmiddel wordt automatisch gedoseerd aan de hand van het wasprogramma zodat er altijd voldoende zeep wordt gebruikt maar ook zeker niet te veel. Nu kunnen bewoners gewoon de kleding dragen die zij mooi vinden doordat de kwaliteit behouden blijft. Een automatisch zeepdoseersysteem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook milieuvriendelijker doordat er geen onnodige hoeveelheid wasmiddel wordt verbruikt. Het wasmiddel dat wordt gebruikt is de Ultra Wash professioneel wasmiddel van Christeyns. Dit is een ecologisch afbreek wasmiddel dat biologisch afbreekbaar is. 

Ga naar onze automatische zeepdoseersystemen
Geen lange wachttijden

Geen lange wachttijden

Doordat Wilgaerden zelf het wasgoed doet, hoeven de bewoners niet lang te wachten op hun kleding. Een wasje tussendoor is nu zo gedaan en de kleding is snel weer terug in de juiste kast, net als thuis. 

Bent u ook op zoek naar professionele wasmachines voor uw zorglocatie?

Wij helpen u graag aan de juiste professionele wasmachines zodat u de kleding van de bewoners maar indien gewenst ook het bedlinnen gemakkelijk zelf kunt wassen. Wij berekenen graag uw prijs per kilogram wasgoed, inclusief de apparatuur, wasmiddel en 8-uurservice!

088 - 5286388
Bent u ook op zoek naar professionele wasmachines voor uw zorglocatie?

Dinand Kiezebrink
Wasexpert