Stichting ouderenzorg Wilgaerden

Zelf professioneel wassen en drogen

Stichting ouderenzorg Wilgaerden

Stichting ouderenzorg Wilgaerden is een zorgorganisatie welke zorg verleent aan ouderen in heel Friesland. Het wasgoed van locatie Venhuizen wassen zij zelf met professionele wasserijapparatuur van Laundry Use. Door zelf te gaan wassen kan de huishoudelijke sfeer worden behouden. De kleding blijft binnen de muren van het zorgcomplex en blijft dichtbij de cliënt. Zo kan er voorzichtig worden omgegaan met de kleding van de bewoners. 

Bezoek zelf de wasserij van Wilgaerden
Professionele 8kg wasmachine en 8kg droger

Professionele 8kg wasmachine en 8kg droger

De wasserijapparatuur van Wilgaerden bestaat uit een 8kg professionele was- en droogset. Hiermee kan Wilgaerden alle was draaien dankzij de korte wasprogramma's. Voor de verschillende soorten textiel, denk aan bonte was en delicate was, hebben wij was- en droogprogramma's voorgeprogrammeerd. Met behulp van deze was- en droogprogramma's raakt kleding van de bewoners niet beschadigd en krimpt het niet. Daarnaast kan elke programma worden gestart met één druk op de knop. 

Een automatisch zeepdoseersysteem

Een automatisch zeepdoseersysteem

Het wasmiddel wordt automatisch gedoseerd aan de hand van het wasprogramma zodat er altijd voldoende zeep wordt gebruikt maar ook zeker niet te veel. Nu kunnen bewoners gewoon de kleding dragen die zij mooi vinden doordat de kwaliteit behouden blijft. Een automatisch zeepdoseersysteem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook milieuvriendelijker doordat er geen onnodige hoeveelheid wasmiddel wordt verbruikt. 

Geen lange wachttijden

Geen lange wachttijden

Doordat Wilgaerden zelf het wasgoed doet, hoeven de bewoners niet lang te wachten op hun kleding. Een wasje tussendoor is nu zo gedaan en de kleding is snel weer terug in de juiste kast, net als thuis. 

Wilt u ook professioneel wassen zonder te investeren?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen. 

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen