Woon-zorg complex Lubbelinkhof

Professionele wasmachines voor kleinschalig wonen

Zelf wassen voor de bewoners

Woon zorgcentrum Lubbelinkhof biedt een begeleid wonen en kleinschalige zorg- en dienstverlening voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij hebben hiervoor vierentwintig studio`s ingericht. Dit levert veel wasgoed op. Met Laundry Use heeft het professionele wasmachines en wasdrogers in gebruik waarmee zij zelf alle wasgoed snel en hygiënisch zelf kan wassen. 

"Met de professionele wasmachine en wasdroger met een grote inhoud van 10-12 kilogram gaat er meer wasgoed in één keer in en duurt een wasbeurt maar 45 minuten" vertelt Danie de Rooij van Woon zorgcentrum Lubbelinkhof.

Bezoek zelf de wasserij van Lubbelinkhof
Alleen een flexibel weektarief

Alleen een flexibel weektarief

Woon zorgcentrum Lubbelinkhof betaalt gemakkelijk per kilogram wasgoed. Danie de Rooij: "Wij betalen wekelijks één factuur voor het vooraf bepaalde aantal wasbeurten, vijf per dag geloof ik. Ik betaal hiervoor € 0,20 per kilogram dat is incl. gebruik van een 10kg professionele wasmachine en wasdroger, installatie, professionele wasmiddelen en jaarlijks onderhoud. Als ik minder ga wassen wordt mijn abonnement bijgesteld."

Snel & professioneel

Snel & professioneel

Woonzorg centrum Lubbelinkhof wast 10kg wasgoed in maar liefst 45 minuten. Zij ontvangen iedere maand professionele wasmiddelen aangeleverd zodat naast de snelle was- en droogbeurten ook de kwaliteit van het wasproces hoger is.

Meer aan handen aan het bed

Meer aan handen aan het bed

Danie de Rooij:  "Het zelf wassen van de kleding en het beddengoed bespaart ons hoge kosten aan de externe wasserij. Er is ook geen extra personeel nodig want de was wordt tussen de bedrijven door gedaan. Ideaal!"

Wilt u ook professioneel wassen zonder te investeren?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om professioneel te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen.

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen