Woon-zorg complex Lubbelinkhof

Professionele wasmachines voor kleinschalig wonen

Zelf wassen voor de bewoners

Woon zorgcentrum Lubbelinkhof biedt een begeleid wonen en kleinschalige zorg- en dienstverlening voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij hebben hiervoor vierentwintig studio`s ingericht. Dit levert veel wasgoed op. Met Laundry Use heeft het professionele wasmachines en wasdrogers in gebruik waarmee zij zelf alle wasgoed snel en hygiënisch zelf kan wassen. 

"Met de professionele wasmachine en wasdroger met een grote inhoud van 10-12 kilogram gaat er meer wasgoed in één keer in en duurt een wasbeurt maar 45 minuten" vertelt Danie de Rooij van Woon zorgcentrum Lubbelinkhof.

Bezoek zelf de wasserij van Lubbelinkhof
Alleen een prijs per kilogram

Alleen een prijs per kilogram

Woon zorgcentrum Lubbelinkhof betaalt gemakkelijk per kilogram wasgoed. Danie de Rooij:

"Wij betalen maandelijks één factuur voor de hoeveelheid wasgoed dat wij hier wassen. Ik betaal hiervoor € 0,20 per kilogram, dat is inclusief het gebruik van een 10kg professionele wasmachine en wasdroger, installatie, professionele wasmiddelen en jaarlijks onderhoud. Wij wassen ongeveer 250KG wasgoed per week wat neerkomt op een maandbedrag van ongeveer € 220,-. Dit is aanzienlijk goedkoper dan een externe wasserij. Daarnaast wordt mij abonnement bijgesteld als ik minder was, maar als ik meer ga wassen kan ik gemakkelijk uitbreiden."

Bereken ook uw prijs per kilogram
Snel & professioneel

Snel & professioneel

Woonzorg centrum Lubbelinkhof wast 10kg wasgoed in maar liefst 45 minuten. Zij ontvangen iedere maand professionele wasmiddelen aangeleverd zodat naast de snelle was- en droogbeurten ook de kwaliteit van het wasproces hoger is.

Voordeliger en flexibeler

Voordeliger en flexibeler

Hermi de Rooij: "Wij hebben gekozen om in eigen beheer te gaan wassen omdat wij een ruimte hiervoor beschikbaar hadden en zelf wassen voordeliger en flexibeler is. Het zelf wassen van de kleding en het beddengoed bespaart ons hoge kosten aan de externe wasserij. Er is ook geen extra personeel nodig want de was wordt tussen de bedrijven door gedaan waardoor het wasgoed de volgende dag weer schoon terug in de kast ligt. Ideaal!"

Uitbreiding abonnement met een nieuwe wasmachine en droger

Uitbreiding abonnement met een nieuwe wasmachine en droger

Begin 2020 heeft Lubbelinkhof ervoor gekozen om uit te breiden met dezelfde professionele wasmachine en droger met eveneens 10KG laadcapaciteit. Deze zijn door ons aangesloten en geïnstalleerd en naast de bestaande machines neergezet. De oude apparatuur die stonden op de plek waar de nieuwe machine kwamen te staan hebben wij kosteloos meegenomen en worden door ons gereviseerd en opnieuw elders ingezet, of gebruikt voor onderdelen. Zo werkt Lubbelinkhof door apparatuur in te ruilen mee aan een circulaire economie. 

Nog sneller wassen- en drogen tegen een klein extra bedrag per maand
Dankzij deze uitbreiding in van de wasserijapparatuur kan Lubbelinkhof nu meer was verwerken in een kortere tijd. Zo blijft er meer tijd over voor het verzorgen van de bewoners van het woonzorgcentrum. Lubbelinkhof betaalt hiervoor een klein bedrag extra per maand. 

Wilt u ook zonder investering professioneel wassen voor uw zorglocatie?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om professioneel te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen.

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen