Professionele wasdroger

Schulthess 9350 - 8 kg

Type product Wasdroger
Professioneel of industrieel Professioneel
Laadcapaciteit in KG 8
Type verwarming Elektrisch

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

De TopLine Pro TC 9350 professionele wasdroger is uitermate geschikt voor professioneel gebruik en levert zacht drogen op hoge snelheid. Al binnen 45 minuten is uw was droog en heeft u minimale energie verbruikt dankzij de energiezuinige technologie van Schulthess. Ideaal dus voor veel wasgoed drogen in een korte tijd! Het besturingssysteem is net als het display zeer overzichtelijk en beschikt over een uiterst ruim aanbod aan droogprogramma's welke ook nog eens aan te passen zijn. Zo is er altijd een geschikt droogprogramma beschikbaar voor elke type en hoeveelheid kleding. 

Gebruiksvriendelijk en uitgebreide mogelijkheden
Bovendien beschikt de condens wasdroger over een extra grote deuropening zodat er gemakkelijk geladen en gelost kan worden. De deur kan 180 ° open gezet worden en de deurschanier kan rechts of links worden geplaatst voor gemakkelijk wisselen tussen wasmachine en wasdroger. 

Breed inzetbaar
Deze droger is dankzij de uitgebreide mogelijkheden uitermate geschikt voor o.a. horeca, B&B's, kinderdagverblijven, hotels, zorg(-groepen) en wasserettes.

Stapelbaar met bijhorende professionele wasmachine
Bij deze droger r is ook een professionele wasmachine leverbaar. Heeft u maar weinig ruimte beschikbaar? De wasdroger kan indien gewenst worden gestapeld bovenop de wasmachine zodat u kunt wassen en drogen op minder dan 1m2.

Schulthess 9240 - 8 kg
Schulthess 9240 - 8 kg
Bekijk details

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Eén prijs per kilogram
  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén partner voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam