Stap 2: Een wasoplossing op maat

Wasoplossing op maat

In de eerste stap hebben we vastgesteld hoeveel wasgoed u gaat verwerken en welke apparatuur hier het best bij past. Aan de hand hiervan gaan wij een passende oplossing voor u opmaken. Deze oplossing bevat alle informatie die u nodig heeft. Hierin zijn wij volledig transparant zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Eén prijs per kilogram

Eén prijs per kilogram

Geen investering, geen bedrag per maand, maar u ontvangt van ons een prijs per kilogram! Dit is de enige prijs die u betaalt voor uw professionele of industriële wasruimte met professionele of industriële apparatuur. Zo weet u wat het kost om één kilogram wasgoed en daarmee ook één wasbeurt te draaien; ideaal om een gewogen kostenvergelijking te maken met bijvoorbeeld een externe wasserij.

De wasserijapparatuur

De wasserijapparatuur

In de oplossing ontvangt u een duidelijke beschrijving van de wasserijapparatuur. Denk aan de opties zoals stalen frames (sokkels) zoals op de foto maar ook aan de vereiste technische aansluitingen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en kunt u zich goed voorbereiden voordat onze monteur(s) de wasmachines bij u komen plaatsen. Denk aan krachtstroom, luchtafvoer en waterafvoer.

Korting na afloop abonnement

Korting na afloop abonnement

U kunt ervoor kiezen om een Laundry Use Abonnement af te sluiten met een duur van 36 tot 72 maanden. Maar gebeurt er na de looptijd? In de aangeboden oplossing wordt een kortingspercentage opgenomen welke u ontvangt als u ervoor kiest om het abonnement te verlengen. U kunt op dezelfde wijze en voorwaarden gebruik blijven maken van het abonnement maar dan tegen bijvoorbeeld 35% korting. 

Nieuw abonnement opmaken
U kunt er ook voor kiezen om een nieuw abonnement op te laten maken. Wij nemen de apparatuur in en zetten er weer nieuwe apparatuur neer. De ingenomen apparatuur nemen wij in, reviseren deze en zetten deze elder weer opnieuw in en hergebruiken de onderdelen. Zo werken wij samen aan een circulaire economie waarin geen afval bestaat. 

Is de aangeboden oplossing naar wens?

Is de aangeboden oplossing naar wens?

Is de aangeboden oplossing naar wens? Dan gaan wij voor u een overeenkomst opmaken. Na ondertekening van de overeenkomst zorgen wij ervoor dat de wasapparatuur wordt besteld en zorgen wij indien nodig voor een snelle levering. 

Ga door naar stap 3