Stap 3: Installatie van uw wasserijapparatuur

Is de voorbereiding op orde?

Na akkoord op de geboden oplossing is het belangrijk om te controleren of uw wasruimte is voorzien van de benodigde technische aansluitingen zoals waterafvoer en eventueel krachtsroom. Deze technische gegevens staan beschreven in de offerte die u van ons heeft ontvangen. Is dit in orde? Dan komen ervaren monteurs bij u de wasruimte inrichten, installeren de machines, zorgen ervoor dat alles draait en geven tekst en uitleg.

Voorprogrammeren van de was- en droogprogramma's

Voorprogrammeren van de was- en droogprogramma's

Om het optimale resultaat te kunnen garanderen zorgt onze zeep- en applicatiespecialist ervoor dat de was- en droogprogramma’s worden voorgeprogrammeerd voordat de machine bij ons de deur uit gaan. Hij zorgt ervoor dat de programma’s de juiste duur hebben en hij zorgt ervoor dat elk programma de exact benodigde hoeveelheid wasmiddel toegediend krijgt. Dit wordt gedaan voor elke type textiel zodat wij u schoon wasgoed kunnen garanderen en daar dan ook garant voor kunnen staan. Indien gewenst wordt hier een mooi overzicht van gemaakt zodat iedereen precies weet welk wasprogramma er gebruikt moet worden.

Installeren van de apparatuur

Installeren van de apparatuur

Zodra de apparatuur bij ons binnen is, gaan we over tot levering en installatie van de apparatuur. Onze ervaren monteurs sluiten de machine aan op de stroom en de afvoeren en zorgen ervoor dat alles zonder problemen kan draaien. Het zeepdoseersysteem wordt aangesloten en alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Uiteraard nemen de monteurs alvast wasmiddel mee zodat u na installatie meteen kunt wassen.

Ga door naar stap 4