Stap 2: Een prijs per KG op maat

Al vanaf € 0,12

Wasoplossing op maat

In de eerste stap hebben we vastgesteld hoeveel wasgoed u gaat verwerken en welke apparatuur en diensten hier het best bij passen. Aan de hand hiervan gaan wij voor u een passend abonnement opmaken. Dit abonnement ontvangt u van ons in vorm van een offerte. 

Eén prijs per kilogram

Eén prijs per kilogram

Geen investering, geen bedrag per maand, maar u ontvangt van ons een prijs per kilogram! Dit is de enige prijs die u betaalt voor uw Laundry Use Abonnement. Zo weet u wat het kost om één kilogram wasgoed en daarmee ook één wasbeurt te draaien; ideaal om een gewogen kostenvergelijking te maken met bijvoorbeeld een externe wasserij.
 

Ontvang uw prijs per kilogram binnen 24u!
Berekening integrale (totale) kostprijs per KG wasgoed

Berekening integrale (totale) kostprijs per KG wasgoed

Als extra service maken wij indien u wenst een berekening van de totale kostprijs om één kilogram wasgoed te wassen. Hierin nemen wij alle kosten mee die gemoeid zijn met wassen. Denk aan energie-, water-, loon- en eventueel gaskosten. Deze berekening ontvangt u van ons zodat u een gewogen keuze kunt maken tussen bijvoorbeeld uit- of inbesteden. 

3D-tekening van wasserij

3D-tekening van wasserij

Indien gewenst maken wij zonder extra kosten een 3D-tekening van hoe uw wasserij eruit komt te zien. Hierin zijn wij extra scherp in:

  • Een efficiënte routing van uw wasserij
  • Schoon en vuil wasgoed gescheiden
  • Een optimale ingebruikname van de beschikbare ruimte
Is de aangeboden oplossing naar wens?

Is de aangeboden oplossing naar wens?

Is de aangeboden oplossing naar wens? Dan gaan wij voor u een overeenkomst opmaken. Na ondertekening van de overeenkomst zorgen wij ervoor dat de wasapparatuur wordt besteld en zorgen wij indien nodig voor een snelle levering. 

Ga door naar stap 3