Stap 4: Zorgeloos wassen en drogen

Het wassen kan beginnen!

De apparatuur is geïnstalleerd, uw wasruimte draait en het wassen kan beginnen. Terwijl u wast regelt Laundry Use de rest. Zo zijn wij verantwoordelijk voor het draaiende houden van uw wasserij en daarmee ook verantwoordelijk als er iets stuk gaat of een storing voorkomt. U ontvangt daarom nooit een extra factuur na een bezoek van een monteur. Zorgeloos wassen noemen wij dat.

Wassen en drogen met één druk op de knop

Wassen en drogen met één druk op de knop

Aan de hand van het type wasgoed heeft onze zeep- en applicatiespecialist de was- en droogprogramma’s van de wasapparatuur voorgeprogrammeerd. Elke type wasgoed heeft dus een eigen programma en krijgt zijn eigen benodigde hoeveelheid wasmiddel automatisch toegediend via het automatisch zeepdoseersysteem. Zo kunt u elk programma starten met een simpele druk op de knop en hoeft u verder niets te doen. Een kind kan de was doen dus!

Professioneel wasmiddel op afroep

Professioneel wasmiddel op afroep

U ontvangt een mailadres waar u uw bestellingen kunt doorgeven als uw professionele wasmiddel op begint te raken. U ontvangt het professionele wasmiddel dan de volgende werkdag in huis zodat u nooit zonder wasmiddel komt te zitten. U ontvangt een nieuwe can welke u gemakkelijk zelf kunt vervangen voor de lege can wasmiddel. Het zeepdoseersysteem geeft daarnaast vanzelf een melding als het wasmiddel helemaal op is.

In grotere wasserijen wordt er gewerkt met grote vaten waarin honderden liters wasmiddel kan worden gestort zodat ééns in de zoveel maanden het wasmiddel dient te worden aangevuld.

24/7-bereikbaarheid

24/7-bereikbaarheid

Laundry Use is 24/7 bereikbaar via het algemene telefoonnummer. Zo kunt u ook in het weekend bij ons terecht bij noodgevallen. 

8-uurservice!

8-uurservice!

Krijgt één van uw machines toch een storing of defect? Dan staan wij na melding binnen 8 werkuren op de stoep om het op te lossen! Zo kunt u dezelfde of de dag erna weer wassen en stapelt het wasgoed zich niet op.

Doorlopende garantie

Doorlopende garantie

Is er een monteur bij u geweest om een defect of storing te verhelpen aan uw wasmachine droger of andere apparatuur? Dan ontvangt u daar geen factuur van, ook geen materiaal- of voorrijkosten. Want terwijl uw abonnement loopt ontvangt u van ons een doorlopende garantie. 

Ga door naar stap 5