Stap 5: Aanpassen van uw abonnement

Wat als ik meer of minder ga wassen?

Met een Laundry Use Abonnement kunt u wassen in eigen beheer zonder investering maar tegen één prijs per kilogram wasgoed. Dat is inclusief alles; dus ook professioneel wasmiddel. Deze hoeveelheid wasmiddel wordt berekend aan de hand van de hoeveel wasgoed dat u wast en waarop het abonnement ook is gebaseerd. Nu kunnen wij ons voorstellen dat u zich afvraagt wat er gebeurt als u toch minder wast of meer wast dan van te voren berekend.

Wat als u minder wast?

Wat als u minder wast?

Mocht u minder wassen dan van te voren berekend, dan blijft er wasmiddel over, logisch. Aan het eind van elk jaar gaan we kijken of u daadwerkelijk het wasmiddel heeft verbruikt dat van te voren is berekend. Is dit minder dan berekend? Dan houden wij dit goed in de gaten. Is het na een jaar nog steeds het geval? Dan ontvangt u dit verschil van ons terug op uw rekening. 

Wat als u meer wast?

Wat als u meer wast?

Als u meer wast dan van te voren berekend gebruikt u uiteraard meer wasmiddel. Voor de extra kilo’s dat u wast hoeft u niet de volle kilogramprijs te betalen maar u alleen voor het extra wasmiddel dat u verbruikt. In de meeste gevallen is dit ongeveer € 0,04 tot € 0,07 (afhankelijk van hoeveel zeepproducten u gebruikt).

Uitbreiding van uw abonnement
Gaat u meer wassen vanwege uitbreiding van uw bedrijf of zorginstelling? Dan is het ook mogelijk om uw abonnement uit te breiden, bijvoorbeeld met een extra professionele of industriële wasmachine, wasdroger of mangel. Zo kunt u de extra kilo’s gemakkelijk verwerken zonder hier meer uren in te hoeven steken. U betaalt simpelweg een extra prijs per kilogram voor uw abonnement. 

Ga door naar de laatste stap