Stap 5: Aanpassen van uw abonnement

Wat als ik meer of minder ga wassen?

Met een Laundry Use Abonnement kunt u wassen in eigen beheer zonder investering maar tegen één prijs per kilogram wasgoed. Dat is inclusief alles; dus ook professioneel wasmiddel. Deze hoeveelheid wasmiddel wordt berekend aan de hand van de hoeveel wasgoed dat u wast en waarop het abonnement ook is gebaseerd. Nu kunnen wij ons voorstellen dat u zich afvraagt wat er gebeurt als u toch minder wast of meer wast dan van te voren berekend.

Wat als u minder wast?

Wat als u minder wast?

Mocht u minder wassen dan van te voren berekend, dan blijft er wasmiddel over, logisch. Elk kwartaal tellen wij al uw bestellingen bij elkaar op zodat wij kunnen zien hoeveel euro aan wasmiddel u gebruikt heeft. Is dit minder dan berekend? Dan maken wij voor u een persoonlijk ‘spaarpotje’ welke elk jaar wordt bijgevuld als u minder wast. Wast u het jaar erna meer dan gebruikelijk? Dan maken wij weer gebruik van hetzelfde potje. Na afloop van uw abonnement gaan wij uiteraard kijken welk bedrag er nog in het potje zit en krijgt u na het abonnement een bedrag uitgekeerd.

Wat als u meer wast?

Wat als u meer wast?

Als u meer wast dan van te voren berekend gebruikt u uiteraard meer wasmiddel. Voor de extra kilo’s dat u wast hoeft u niet de volle kilogramprijs te betalen maar u krijgt hier een korting op.

Uitbreiding van uw abonnement
Gaat u meer wassen vanwege uitbreiding van uw bedrijf of zorginstelling? Dan is het ook mogelijk om uw abonnement uit te breiden, bijvoorbeeld met een extra professionele of industriële wasmachine, wasdroger of mangel. Zo kunt u de extra kilo’s gemakkelijk verwerken zonder hier meer uren in te hoeven steken. U betaalt simpelweg een extra prijs per kilogram voor uw abonnement. 

Ga door naar de laatste stap