Kan ik bij Laundry Use ook gebruikte wasserijapparatuur aanvragen?

Wij geven u graag antwoord

Kan ik bij Laundry Use ook gebruikte machines aanvragen?

Binnen uw Laundry Use Abonnement kunt u kiezen uit nieuwe en gebruikte machines. Belangrijk om te weten is het feit dat de gebruikte machines refurbished zijn. Dit betekent:
1. Schoonmaken
Kappen en platen worden gedemonteerd zodat er een goed beeld van de machine komt. Na het proefdraaien en vaststellen wat de staat is van de machine wordt de machine van top tot teen afgespoten, schoon geblazen en schoon gepoetst. Waar nodig wordt zelfs de carroserie of motoren gespoten.
2. Opfrissen
Onderdelen die er gebruikt uit zien worden professioneel schoongemaakt om het weer een zo goed als nieuwe look te geven.
3. Renoveren
Onderdelen worden vervangen of gerepareerd indien dit noodzakelijk is om de machine goed te laten draaien. Op deze manier bent u op de hoogte van de staat van de machine en bent u verzekerd van een betrouwbare machine.

Door refurbished wasmachines en drogers te gebuiken profiteert u van een lagere prijs per KG wasgoed en draagt u bovendien bij aan een Circulaire Economie door de afvalberg te verlagen.

B&B De Prince heeft er bijvoorbeeld voor gekozen om het linnen en werkkleding te gaan wassen en drogen met een refurbished wasmachine en droger