Maak een kostenvergelijking

Inbesteden | Uitbesteden

De inzichten die Interzorg heeft verkregen met een kostenvergelijking

Interzorg

Interzorg heeft ervoor gekozen om te berekenen of er bespaard kon worden door het wasgoed in eigen beheer te gaan doen. Hieruit bleek dat het zelf wassen een besparing oplevert van € 200.000,-. 

Interzorg Lees verder
Interzorg

De inzichten die Lubbelinkhof heeft verkregen met een kostenvergelijking

Woon-zorgcentrum Lubbelinkhof

"Het zelf wassen van de kleding en het beddengoed van onze 24 studio's bespaart ons hoge kosten aan de externe wasserij. Er is ook geen extra personeel nodig want de was wordt tussen de bedrijven door gedaan. Ideaal!" - Danie de Rooij. 

De prijs voor uitbesteden van de was bestaat voor een groot gedeelte uit personeelskosten van de externe wasserij. Niet gek dus dat Lubbelinkhof flink kan besparen doordat er geen rekening hoeft te worden gehouden met personeel. 

Woon-zorgcentrum Lubbelinkhof Lees verder
Woon-zorgcentrum Lubbelinkhof

De inzichten die Sauna Thermen Zuidwolde heeft verkregen met een kostenvergelijking

Sauna Thermen Zuidwolde

"Wij hebben simpelweg de offerte van een externe wasserij vergeleken met de kosten die het in eigen beheer wassen met zich meebrengt. Deze kosten van het uitbesteden lag iets hoger dan die van het wassen in eigen beheer. Maar als wij de was uitbesteden duurt het langer voordat het weer opnieuw kan worden gebruikt waardoor ik grote voorraden linnen moest aanschaffen, en dat gaat in de kosten lopen..." - eigenaresse Jeannette

Sauna Thermen Zuidwolde Lees verder
Sauna Thermen Zuidwolde

Wilt u ook inzicht in de kosten van het wassen in eigen beheer?

Klik hier om een terugbelverzoek in te plannen