Zorginstellingen

Professionele wasmachines binnen uw zorginstelling?

Vraag direct een adviesgesprek

Professionele wasmachines binnen zorginstellingen

De zorg wordt de komende jaren steeds belangrijker. Mede door de vergrijzing die optreedt. Daarnaast worden verpleeghuizen kleinschaliger. Steeds vaker worden kleine woongroepen gecreerd om een thuisgevoel te creëren voor de bewoners. Hierdoor wordt kleding en beddengoed steeds meer decentraal gewassen. In de praktijk draait de professionele wasmachine vaak meer dan 6 keer per dag. Dit levert met huishoud wasmachines veel problemen op. Professionele wasmachines zijn hier tegen opgewassen. Samen met Laundry Use gaat u voor een professionele situatie met optimale kwaliteit en lage prijs per kilogram schoon wasgoed.

Direct contact opnemen
Een in huis wasserij verdiend zichzelf terug

Een in huis wasserij verdiend zichzelf terug

De in huis wasserij verdiend zichzelf terug op basis van lagere bedrijfskosten en de laagste kosten per wasbeurt. Uw kosten zullen dus lager uitvallen wanneer u kies voor het inrichten van een in huis wasserij met professionele wasmachines. Ook bent u flexibler, niet afhankelijk van de kwaliteit en service van derden. U kunt tot slot zo veel wassen als u wilt.

 

Direct contact opnemen
Compacte installatie

Compacte installatie

Voor veel kleine verpleeghuizen zouden alle textielsoorten eenvoudig gewassen kunnen worden met een compacte en professionele bedrijfswasmachine met een inhoud van 8 kilogram met daarbij een wasdroger met een inhoud van 8 kilogram. Dit neemt ongeveer 1 m2 in beslag. De installatie kan daarom prima in het magazijn of linnenkamer worden opgesteld.

Snel en gebruiksvriendelijk

Snel en gebruiksvriendelijk

De professionele bedrijfswasmachine is uitgevoerd met automatische dosering. Hierdoor start u een wasprogramma met één simpele druk op knop. Het wasprogramma duurt dan ongeveer 30 minuten. Vervolgens gaat het wasgoed in de wasdroger. De droogbeurt duurt ongeveer 30 minuten. 

Geen extra kosten

Geen extra kosten

U hoeft niet te investeren in extra personeel want het kan eenvoudig tussendoor worden gedaan door het zorg personeel. Ook heeft u niet meer de extra handeling en administratie die een externe wasserij met zich mee brengt.

Interzorg

Duurzaam wassen in eigen beheer

Duurzaam wassen in eigen beheer

Interzorg is een grote zorg organisatie in Noord-Drente. Zo'n 800 clienten verblijven binnen de muren van Interzorg en 400 daar buiten. Dit levert per jaar 700.000 kilogram wasgoed op. Nu doet een externe wasserij dat. Binnenkort zal Interzorg in een nieuw en eigen facalitair centrum dit zelf gaan doen. Interzorg wil geen eigenaar worden van de wasserij maar betalen voor gebruik.

Duurzaam wassen in eigen beheer Interzorg

Wilt u ook professioneel wassen zonder investering?

Ik help u graag verder bij het opzetten van een professionele wasoplossing binnen uw zorginstelling welke u ontzorgt van a - z. U betaalt gemakkelijk een bedrag per kilogram welke met u meeveranderd als u meer of minder gaat wassen.

088 - 5286388
Wilt u ook professioneel wassen zonder investering?

Dinand Kiezebrink
Professionele wasexpert